Glavni » general » Adobe Photoshop Mix za ipad

Adobe Photoshop Mix za ipad

general : Adobe Photoshop Mix za ipad

Adobe je najavio aplikaciju Photoshop Mix za iPad. Adobe Photoshop Mix omogućuje osnovne funkcije kao što su rezanje slika s različitih mjesta i njihovo povezivanje te neke druge osnovne značajke koje koriste korisnici programa Photoshop.

Kao i Photoshop na PC-u, korisnici programa Photoshop Mix mogu pristupiti datotekama na svom ipadu, kao i uvoz datoteka s društvenih web stranica i Adobe Creative Cloud. Aplikacija se također sinkronizira s Adobeovim Photoshop CC računalima putem svog računa Creative Cloud. To znači da možete urediti sliku na vašem ipadu, sinkronizirati je putem Adobe Creative Cloud i nastaviti raditi na računalu.

Tu je i alat za tintu i slajd koji je Adobeov prvi kreativni hardverski pribor. Par dodataka koji se vidi na techcrunch, pomoći će vam da korištenje Photoshop Mixa bude lakše.

Aplikacija Photoshop Mix može se besplatno preuzeti u App Storeu, ali dodatna oprema nije besplatna. Korisnici će trebati Adobe CC račun kako bi u potpunosti iskoristili ovu aplikaciju. Preuzmite Adobe Photoshop Mix za iPad.

Preporučeno
Ostavite Komentar