Glavni » general » Ovisnost o mobilnim uređajima i društvenim mrežama

Ovisnost o mobilnim uređajima i društvenim mrežama

general : Ovisnost o mobilnim uređajima i društvenim mrežama

Mobilni uređaji, društvene mreže i druge tehnologije novih medija postaju sastavni dio svakog dana i oni su nam pomogli u maloj mjeri u povećanju produktivnosti, povezivanju s obitelji i prijateljima, kao i poboljšanjem našeg znanja.

Većina nas posjeduje i koristi različite mobilne uređaje, kao i pripadaju društvenim mrežama koje smo možda tako navikli na to da možda nismo primijetili negativnu stranu svega ovoga.

Jeste li ikada pokušali ostati daleko od bilo koje društvene mreže na nekoliko sati bez da želeš vidjeti što se događa? Kako ste se osjećali kada ste poništili pametni telefon samo da biste ga pronašli nekoliko sati kasnije? Možete napraviti neko istraživanje na mreži i za sebe uzlazni trend mobilne ovisnosti.

Koliko god to htjeli odbiti, više ljudi dobiva ovisnost o svojim mobilnim uređajima, kao i društvenim mrežama. Ako im se uskraćuje pristup, to će biti ozbiljan problem za njih. Imam prijatelje koji ne mogu raditi s njihovim kupinama smartphonea, drugi moraju "Facebook" ili cvrkutati svaki dan.

Ako su svi vaši mobilni uređaji oduzeli od vas tjedan dana bez ikakvog pristupa internetu, biste li ostali zdravi za to razdoblje? Vaše su misli i komentari dobrodošli

Preporučeno
Ostavite Komentar