Glavni » general » Glumac Joseph Benjamin uznemiruje stil Mister Mobility

Glumac Joseph Benjamin uznemiruje stil Mister Mobility

general : Glumac Joseph Benjamin uznemiruje stil Mister Mobility

Moj prijatelj, Chuks je tweeted na mene ranije danas sljedeće:

Govoreno kao @Mister_Mobility. Lol >>> Glumac Joseph Benjamin podijelio svoju novu godinu najavu! //www.lailasblog.com/2014/01/read-actor-joseph-benjamins-new-year.html putem @LailasBlog

- Udegbunam Chukwudi (@UdegbunamChuks) 2. siječnja 2014

Kad sam vidio cvrkut, pitala sam se što bi moglo biti da je Josip rekao kao ja, pa sam slijedio vezu da vidim. Poput mene, Joseph Benjamin radi besplatno. Njegova dobrota iskoristila je izvan granica. Dvaput sam provjerio "najavu" na drugim web stranicama, a čini se valjanim. Čini se. U svakom slučaju, ovdje je dio njegove najave:

Nemojte me pitati da radim stvari pro bono za vas, vašu organizaciju / časopis / novine itd., Osim ako vam se ne sviđa osobno. Imam ozbiljne račune za plaćanje, baš kao i ostatak, pa ako želiš zaposliti svoje usluge, možemo razgovarati, ali inače, nemoj ni razmišljati o tome da se približavam - vrijeme da se pumpa moj životopis s kratkotrajnim uzbuđenjem da je dobar samaritan, ako više ne plaćate za to. Ponavljam!

Volim ljude koji uzimaju nepopularan stalak i odlaze svoj vrat prema načelima. Što se mene tiče, ne može se nastaviti poslovati na način na koji mnogi Nigeriji žele pokrenuti. Mnogi žele da radite stvari besplatno, dok prikupljaju i troše iz vlastitih plaća. Mnogi drugi žele da radite stvari i da ih potjerate za svoj novac za sljedećih šest (6) mjeseci.

Gotovo sam s takvim stvarom. Nazovi me što god me zovete. Od sada, to je "novac za ruku; natrag za zemlju ". Možda bih trebao stupiti u kontakt s Josipom da se formira udruga oko ove kampanje. Osim toga, mi smo oboje dobri momci na .... * Dobiva na crnom konju i vozi izvan grada *

Također pročitajte: Samsung Galaxy S2 pregled

Hvala, Chuks!

Preporučeno
Ostavite Komentar