тренболон

Тренболонът е андрогенен и анаболен стероид, който се предлага под формата на естерифицирани производни. Лекарството влиза в продажба под няколко марки, като потребителите могат да бъдат известни като Parabolan, Finaplex, Tren и Finadzhet. Стероидът е използван за първи път за увеличаване на мускулната маса и апетита при говеда във ветеринарната медицина.

Ацетат (ацетат) е най-честата форма на тренболон. Този етер се характеризира с минимален период на действие, се отлага в депо за мазнини. Активният компонент започва да тече в кръвта, като постепенно се разделя. Високата честота на инжекциите се дължи на краткия период на полуразпад, който може да не е много удобен за начинаещи. Необходимо е ацетатът да се прилага от 50 до 100 mg всеки друг ден.

Циклохексилметил карбонат е най-редката форма на този стероид. Ситуацията се влошава от наличието на достатъчно голям брой фалшификати, но е възможно да се намери оригиналната форма. Произвежда се например от молдовската компания Balkan Pharmaceuticals. Инжекциите на тренболон хексахидробензилкарбонат трябва да се прилагат 300 mg веднъж на седем дни.

Енантат (Enanthate) има фармакологични характеристики, подобни на циклохексилметил карбонат. Дейността е до 10 дни. Обемът на инжекциите, прилагани 1 или 2 пъти седмично, е 300 mg.

съдържание

 • 1 стероиден профил
 • 2 Ефективността на стероидния тренболон
 • 3 самостоятелни курса с тренболон
 • 4 комбинирани курса с тренболон
 • 5 прием на тренболон от професионалисти
 • 6 Възможни странични ефекти
 • 7 Отзиви за транболон

Стероиден профил

Свързващата способност на Trenbolone е пет пъти по-висока от тази на тестостерона. Този стероид е един от най-ефективните за растеж на мускулите и увеличаване на силата. Не трябва да забравяме за страничните ефекти на лекарството, проявени когато не се спазва оптималната доза или продължителност.

Популярността на стероида сред спортистите се дължи на нулева естрогенна активност, липсата на конверсия под влияние на ароматазата. Това ви позволява да не се притеснявате от прекомерна хидратация - натрупване на течност, както и за гинекомастия. Производството на тестостерон в организма се потиска от механизма за обратна връзка и прогестероновата активност.

Спортистите, приемащи Trenbolone, могат да изпитат следните нежелани реакции: слаба ерекция, понижено либидо и дори атрофия на тестисите. Прогестиновата активност на лекарството до голяма степен е подобна на нандролон, което се обяснява с произхода на стероида, който е 19-нор производно на тестостерон. Свързването на стероидни и прогестеронови рецептори е причина за намаляване на либидото и появата на гинекомастия.

Ацетат и енантат се намират в тялото на спортиста до пет месеца след края на курса.

Ефективността на стероидния тренболон

Приемът на лекарството има следните ефекти:

 • Увеличава мускулната маса. Тази цифра е до 10 килограма при прием на курс Trenbolone Solo.
 • Изгаря телесните мазнини. Повишената редукция възниква поради повишена синтеза на хормон на растежа.
 • Повишава либидото и сексуалния нагон по време на курса. Когато стероидът е отменен, секрецията на тестостерон, произведен в организма, е значително намалена.
 • Два пъти увеличава инсулиноподобния растежен фактор.
 • Намалява концентрацията на кортизол.
 • Увеличава силата.

Тренболон Солокурс

Демонстрира висока мощност. Не е предназначен за жени и начинаещи. Колкото по-голям е приложеният обем на стероиди, толкова по-голям е вероятността от странични ефекти. Подобряването на безопасността на курса ви позволява стриктно да следвате препоръките, които свеждат до минимум негативните прояви:

 1. Дозировка. Увеличаването на оптималната норма с цел повишаване на показателите и постигане на много по-бърз ефект води само до увеличаване на рисковете от негативни последици. Можете да използвате не повече от 50 mg ацетат и 300 mg енантат седмично на ден.
 2. Постепенно. Необходимо е да приемате лекарството с минимални дози и да увеличавате обемите до достигане на граничната норма. Това позволява на тялото да се адаптира и в случай на отрицателна реакция да спре курса своевременно.

Ако стероидът се приема за повече от 5 седмици, се препоръчва да започнете да пиете 500-1000 IU гонадотропин през втората седмица, до третата седмица след отмяната на курса. Терапията след курса започва 14 дни след прекратяване на употребата на енантат или 2-3 дни след изтегляне на ацетат. Толкова време е необходимо за изтегляне на всяка от формите на Trenbolone. Най-добре се използва Кломид. Вместо това може да се използва Торемифен, но Тамоксифен е по-добре да не се приема поради засиления прогестинов ефект на Тренболон.

Ендогенният тестостерон се възстановява чрез използване на бустер от три седмици до месец. Подобряването на ефективността на курса позволява правилно балансирано спортно хранене.

Комбинирани курсове Trenbolone

Ефектът от натрупаната маса, постигнат в резултат на приема на стероида, е голям, той не изисква усилване от други лекарства. Тренболон се приема заедно с Winstrol или Anavar, когато се изсуши.

Комбиниран курс включва приемане на половината от оптималната норма на всяко лекарство. Продължителността на употреба е не повече от два месеца. Приемайте антиестрогени не се изисква.

Прием на тренболон от професионалисти

За да спечелите мускулна маса за професионални спортисти, най-добре е да използвате комбинация от Енантат и Нандролон. Общата продължителност на курса, в зависимост от поставената от спортиста цел, може да достигне до 15 седмици. Такъв дълъг прием има своя недостатък в увеличаването на рисковете от негативни последици.

Възможни странични ефекти

Тренболон може да причини следните негативни ефекти:

 • повишаване на кръвното налягане;
 • косопад
 • акне - акне;
 • прекомерна агресия;
 • прекомерно висока мазна кожа.

Стероидът потиска производството на тестостерон. Това може да доведе не само до намаляване на либидото, но и да причини атрофия на тестисите. Като превенция на този страничен ефект се прилагат гонадотропин и каберголин.

Лекарството има умерен ефект върху черния дроб, не е токсично. Възможното оцветяване на урината в червено е свързано с отделянето на метаболити. Повишен риск от странични ефекти се увеличава с употребата на Кленбутерол или ефедрин по време на курса.

Trenbolone Отзиви

Ацетатът е най-популярната форма на стероиди, а циклохексилметил карбонатът е по-нисък от атлетите дори по енантат. Спортистите, взимащи стероидна бележка в своите прегледи, изразено увеличение както на мускулната маса, така и на показателите за сила. Използването на минимални дози може да намали проявите на негативни последици. Единственото нещо, което обърква потребителите, е цената.

Професионалистите с удоволствие получават впечатляваща сума, когато използвате Нандролон и Енантат. Тази комбинация ви позволява да увеличите впечатляващ обем, но също така увеличава рисковете от странични ефекти.