Най-големите културисти в света

Всеизвестен и отдавна признат факт е, че на състезанията в Олимпия културистите обикновено имат височина не повече от 180 см. Така да се каже, неписаният закон е, че въпреки участието на високи атлети (над 180 см.) ), наградете "недоразвитите" културисти. Изключение от правилото е високият Арнолд Шварценегер, чийто ръст е 188 см, който все пак спечели победата в състезанието „Мистър Олимпия“. Причината за това явление е неизвестна и неоснователна. Много фенове са запознати с истински спортисти по културизъм с ненадминат растеж. Ето няколко спортисти, които са по-високи от 180см.

съдържание

  • 1 1. Noah Steere
  • 2 2. Ралф Молер
  • 3 3. Лу Фериньо
  • 4 4. Грег Ковач

1. Noah Steere

Истински бодибилдинг гигант се появява пред зрителя с височина 204 см и тегло 160 килограма. Обемът на бицепса му е 66см. в обхват. Уникалните му физически характеристики го правят популярен сред известните културисти. Рекордът, който постигна в състезанието, се равнява на пето място, което за него е успешен резултат. В момента Noech рядко участва дори в демонстрации.

2. Ралф Молер (Ralf Moeller)

Бидейки германец по рождение, Ралф има ръст 197 см и тегло 129 кг. Известен с факта, че след кариера като културист, той следва по стъпките на великия Арни и дори участва по-късно в сериала Конан Варварин. За негова сметка няколко отлични бойци - такива филми като "Универсалният войник", "Сайта за викинги", "Батман и Робин", "Турист", "Гладиаторът", "Кралят на Скорпиона" и др. Бившият културист намери своето признание в участието си. в снимките на филми и изобщо не съжалява.

3. Лу Фериньо

Спортистът е висок 197 см и тежи 132 кг. Най-удивителният факт е, че обикновено високи момчета могат да се видят още в детството, а Лу изобщо не се отличаваше със завиден висок растеж, по-скоро, напротив, беше тънък и къс човек, който изобщо не впечатляваше бъдещия културист. Изключителното желание на момчето да намери красиво атлетично тяло въпреки това го доведе до факта, че мнозина скоро започнаха да обръщат внимание на факта, че Лу се издърпа и стана по-силен. Въпреки увещанията на треньора, че не може да се справи и нищо не може да се получи, момчето продължи да тренира вече вкъщи, тайно от всички и скоро никой не можеше да разпознае Лу. Така спортистът веднъж влезе на второто място в състезанието „Мистър Олимпия“, което значително увеличи популярността му сред културистите.

4. Грег Ковач

Потомък на „викингския гигант“ на дядо си и същия висок гигант на баща си, известен в целия район със своята сила и растеж, Грег е наистина гигантски културист с височина 191 см. Теглото му е 183 кг. Спортистът не мисли да се спира на теглото си и в бъдеще иска да увеличи теглото си до 200 кг.

Статията е посветена, разбира се, на най-забележителните високи културисти, които са известни със своите физически данни. Може би не споменахме много от „големите“ момчета, но фактът остава, че голям брой хора живеят на земята с приблизителните характеристики, изброени по-горе. 4-те спортисти, описани в тази статия, са най-успешните и признати културисти в света. Благодарение на културизма нашите спортисти нахлуха в света на киното и света на шоубизнеса.