Как да отслабнете в лицето и бузите

Пълно лице с ясно изразена втора брадичка не добавя привлекателност нито за мъже, нито за жени. Ясно определени скули и кухи бузи, напротив, красят и правят външния вид благороден. За да постигна подобен резултат на всеки, който иска да се върне в лицето на съкровена тънкост, разбира се, искам възможно най-бързо. Въпреки това, предвид значението на фактора на времето, повечето хора, по силата на заетостта, търсят начини да помогнат за отслабване в лицето именно у дома.

съдържание

 • 1 Какво да правим с излишните мазнини по лицето?> 2 Какви са резултатите, обещани от авторите на упражнения за отслабване на лицето?
 • 3 Колко време трябва да се отдели на гимнастиката?
 • 4 упражнения за отслабване на лицето
  • 4.1 Вариант първи
  • 4.2 Вариант втора
 • 5 Помагат ли упражненията за отслабване в лицето?
 • 6 Кой метод е ефективен срещу лицевите мазнини?
 • 7 Обобщение

Какво да правим с излишните мазнини по лицето?

За някои хора проблемът с пълнотата изглежда надумен, което е напълно несправедливо. Мазнината се натрупва не само по бедрата, стомаха, ръцете. Излишъкът му се появява на брадичката и по бузите. Резултатът е загубата на ясен овал, впечатлението, че скулите напълно отсъстват. Нито жените, нито мъжете не искат да се примиряват с подобна ситуация.

Като се има предвид сериозността на проблема, тъй като пълнотата на лицето наистина разваля външния вид на човека, има огромен брой сайтове, методи и дори книги, посветени на този проблем. Повечето от тези предимства предлагат на хората, които искат да се отърват от втората си брадичка и изпъкнали бузи, да извършват специална гимнастика, която намалява телесните мазнини.

Какви са резултатите, обещани от авторите на упражнения за отслабване лице?

В наръчниците, предлагащи набор от гимнастика, те пишат за следните положителни ефекти, които ви позволяват да получите специално проектирани упражнения:

 • отърване от втората брадичка;
 • намаляване на лицето в бузите;
 • придобиване на изсечена форма.

Дори третата брадичка, ако такава вече съществува, ще стане по-малка.

Колко време трябва да отделите на гимнастиката "> Упражнения за отслабване лице

Има огромен брой възможности за упражнения, но най-често срещаните могат да бъдат комбинирани в две алтернативни програми.

Вариант първи

Това е набор от следните манипулации:

 1. Скърцащите очи се изпълняват 15 пъти във всеки от 4-те подхода, между които си правите почивка в половин минута.
 2. Кимване с глава нагоре и надолу, които също правите в 4 серии по 15 повторения, но с почивка вече след минута.
 3. Повдигането на вежди се извършва в 3 серии с по 8-10 повторения всеки и почивка между комплекти от 1 до 2 минути.
 4. Смръщени арки на веждите със същия брой подходи и повторения (3X8-10) като повдигащи, както и почивка за 60-120 секунди след всеки пълен цикъл.
 5. Кимва отстрани, които се правят в 5 серии по 10-12 кима и 1 минута почивка след всеки подход.
 6. Верижни асансьори за бицепс, които се правят 10 пъти във всеки от 10 комплекта с минутна почивка между тях.

Последното упражнение трябва да се прави с възможно най-големи тежести, така че мускулите на лицето да бъдат разтегнати.

Втора вариация

Подобно на първия комплекс е програма от шест упражнения:

 1. „Сляп човек“. Едното око се стиска 18-20 пъти във всеки от 4-те комплекта, между които правите пауза за 1 минута.
 2. Кима на повдигната глава. Във всеки от 5-те цикъла трябва да направите 5 пълни кима, като се опитвате да опънете втората брадичка до максимум в крайната точка и след всеки подход да правите триминутна почивка.
 3. Отварянето и затварянето на устата. Има 3 подхода за изпълнение, във всеки от които да направите 8-10 повторения. Паузата между циклите е 1-2 минути.
 4. "Дъвка." В продължение на една минута и половина те движат челюстта, представяйки си, че дъвчат дъвка, след това почивка от 3 минути. Повторете още 3 пъти.
 5. Странична усмивка. Изпълнете 2 серии по 10-12 пъти всеки с почивка от 1 минута след пълен подход.
 6. Бузи и риба. Първо, просто бузите се издуват 36-40 пъти, а след това правят същия брой повторения, но стърчат устни и смучат бузите си навътре.

Подобни упражнения има във всяко ръководство, предлагайки да се отървете от мазнините по лицето чрез специални упражнения.

Помагат ли упражненията за отслабване на лицето "> Какъв метод е ефективен срещу мазнините по лицето?

Ясен овал, скрит под втората брадичка и впечатляващи бузи, позволява само калориен дефицит. Дебелото лице е резултат от затлъстяването, тоест натрупването на телесни мазнини в тялото и те се образуват в резултат на факта, че дневното съдържание на калории надвишава количеството консумирана енергия.

Ако нормализирате диетата си, като започнете да ядете здравословна храна, мазнините ще започнат да напускат абсолютно всички части на тялото, включително лицето. Това е резултат от факта, че тялото започва да разгражда мастните отлагания, за да получи енергията, необходима за извършване на всяко действие, извършено от човек, както и хода на жизнените процеси.

Когато няма дефицит, енергията идва с храната, а излишъкът също се отлага в депото за мазнини. Така резултатът от преяждането се отразява пряко върху тялото и върху лицето.

резюмиране

Друг важен нюанс, който всеки трябва да запомни, е, че няма местен начин за отслабване. Невъзможно е да премахнете мазнините само от една част на тялото. Човек или губи тегло, или се мазнини както по тялото, така и по лицето. Невъзможно е да има видни скули и кухи бузи, които имат първа, втора или трета степен на затлъстяване.