Бъро упражнение

Прасечните мускули действат като амортисьор, отговарят за удължаването на глезена и флексията на коленните стави. Има много упражнения за развитие на телета за културисти. Повечето от тях са насочени към натоварването на лумбалната област, включително магарето . Натоварването на долната част на гърба по време на неговото изпълнение се извършва поради обичайните асансьори на чорапите в склона.

Техника на изпълнение

Тази опция включва помощта на партньор и се изпълнява, както следва:

  1. Приемете изходна позиция в съответствие със снимката.

Поставете на гърба на партньора, така че натоварването от допълнителното тегло да падне върху мускулите на краката.

Ако няма партньор, упражнението може да се направи на симулатор, предназначен за повдигане в наклона на чорапите. За да заемете необходимото положение, се облегнете плътно в възглавницата.

  1. Хванете опората с ръце.

Разпределете краката на ширина на раменете един от друг, огънете краката леко, докато чорапите трябва да изглеждат прави.

  1. Издишайте, качете се на пръсти.

Опитайте се да достигнете възможно най-високо, без да движите коленните стави, като използвате само мускулите на прасеца.

  1. Бавно се спускайте, докато издишате.

Преди да се спуснете, задръжте за няколко секунди в горната крайна точка.

Упражнението ще донесе максимална полза само ако се спазва техниката на изпълнение.

Общи препоръки и съвети

За да повишите ефективността на упражнението:

  1. редувайте тренировъчния ритъм, променяйки многократно повтарящи се и не повтарящи се тренировки, организирайки почивки за една или две минути между групите;
  2. направете мощни издигания, задръжте приетата позиция на прасците в горната позиция, спуснете бавно, като по този начин постигнете максимално свиване;
  3. разперете чорапите си отстрани, за да прехвърлите основния товар върху вътрешната част на мускулите на прасеца, намалете, за да постигнете обратния ефект - концентрация върху външната част.

Добре обучен симулатор също ще помогне на симулатора, с който трябва да работите, докато седите. Когато опитът е достатъчен, можете да започнете да увеличавате амплитудата на движение, като използвате субстрат за чорапи.

До, кога, колко пъти ">