Релефно спортно хранене

Спортното хранене за подобряване на мускулния релеф е цяла гама от добавки. Необходимо е да тренирате усилено и обемно, което означава, че ще се изисква комплекс преди тренировка. Възстановяването трябва да е пълно, което е трудно постижимо без аминокиселини, протеини и витамини. Релефните добавки са подходящи за тези, които започват да изсушават и просто помагат да изглеждате по-добре, ако започнете да спортувате с малък процент подкожна мазнина.

съдържание

 • 1 Препоръчителни добавки за помощ
  • 1.1 Комплекс преди тренировка
  • 1.2 Протеин
  • 1.3 BCAA
  • 1.4 Горелка за мазнини
  • 1.5 Витамини и минерали
  • 1.6 Опции - незадължителни компоненти

Препоръчителни добавки за помощ

Съставихме за вас цяла гама от добавки, които ще ви помогнат да тренирате здраво и ефективно и ще допринесат за бързото възстановяване след активни натоварвания.

Комплекс преди тренировка

Някои претрени съдържат много захар или други прости въглехидрати. Подходящи са за пауърлифтинг, или за бодибилдъра „по тегло“. "На облекчение" трябва да използвате донори на азот с креатин. Един от най-добрите е No-Explode на BSN. Активно стимулира изпомпването, насърчава по-доброто кръвообращение и помага да бъдете продуктивни при тренировките. Този комплекс съдържа креатин за по-добра фиксация на гликоген в мускулите и тяхното запълване. След клас тялото изглежда релефно и пълно, а не плоско.

Съставът на този комплекс помага не само да работи по-ефективно, но и да се възстанови по-добре, тъй като доставя всички необходими витамини и минерали директно в мускулите.

протеин

Всеки има нужда от протеинова добавка, особено тези, които ядат обикновена храна, не приемат достатъчно протеини и нямат време за 5-6 класически ястия за културисти. 100% Whey Gold Standard - висококачествена протеинова добавка, чист суроватъчен протеин. Той осигурява на организма всички необходими протеини, които са необходими за ефективно справяне с физическата активност. Протеинът може да задоволи всички нужди на организма от протеини. А именно, тази марка оставя потребителя уверен, че използва само качествен продукт.

Synta-6 на BSN е друг висококачествен протеин. Този продукт е подходящ за тези, които са уморени да спазват диета на облекчение и искат да се отърват от обсесивното си желание да ядат сладкиши. Да, това е много вкусен протеин с адекватен състав на лактоза. Не съдържа захар и ви позволява бързо да получите всички необходими хранителни вещества. От вкусовете повечето рецензенти на протеини препоръчват шоколад. Продуктът се абсорбира за дълго време и ще може да осигури хранене на тялото, докато спите.

ВСАА

ВСАА вътре в горивото SAN имат приятен вкус и не са горчиви, като много аминокиселини с разклонена верига. Тези BCA напълно ще задоволят нуждите на организма от аминокиселини, ще помогнат за ефективно трениране и ще подкрепят мускулите, ако тренирате в режим на изгаряне на мазнини. В допълнение, те потискат апетита.

Мазнина горелка

Power Systems L-Carnitine е най-сигурната горелка за мазнини. Той не стимулира централната нервна система, а само допринася за прехода на мазнините в енергия. Този продукт помага да се отървете от „неуспехите“ при прехода от силова тренировка към кардио, дава енергия и ви позволява бързо да се отървете от подкожните мазнини.

Витамини и минерали

Животинският пакет е най-пълният витаминно-минерален комплекс за спортисти. Специалните му дозировки позволяват напълно да се задоволи нуждата от витамини и минерали. Да, ще трябва да полагате усилия, за да изпиете цял пакет витамини, но си заслужава, няма оплаквания за качеството на този продукт.

Опции - незадължителни компоненти

Тези компоненти не са необходими за абсолютно всеки спортист. Но те помагат за решаването на проблемите на тези, които са изправени пред повишени нива на кортизол и нисък тестостерон поради големия обем на тренировки. Това са добавки за естествени спортисти, които могат да ускорят възстановяването и да подобрят метаболизма.

Lean FX на Ananolic Xtreme е един от кортизоловите блокери, които могат да спрат „водния наводнение“, който се посещава от много спортисти, които са свикнали да тренират усилено и упорито. Формулата на веществото блокира "изблиците" на кортизола, което означава, че помага да се отървете от мазнините по-бързо, особено в областта на корема и кръста.

Myotest е вещество, което помага за увеличаване на секрецията на тестостерон. Тази добавка е подходяща за тези, които поради интензивните тренировки претърпят срив и са изправени пред намаляване на либидото. Но ще бъде полезно и точно като лек стимулатор на анаболизма. Вземете "Miotest", който ви трябва два пъти на ден, независимо от тренировките.

В света на спортните добавки всеки ден се случват актуализации. Най-важните храни са добри протеини, качествен креатин и BCAA аминокиселини с разклонена верига. Ако спортистът е ограничен в средствата, това е достатъчно, за да си осигури разумни средства за възстановяване. Допълнителните добавки се избират по желание и под наблюдението на специалист или обучител.