Най-добрите мазнини горелки за мъже

Има огромен брой разновидности на спортното хранене, но най-популярните сред спортистите са изгарящите мазнини за мъжете. И начинаещи, и опитни спортисти приемат тази добавка. Интересът към тази спортна яма се дължи на необходимостта от натрупване на постна мускулна маса и отърване от телесните мазнини.

И ако по-рано изборът на горелка за мазнини е бил ограничен до продукти от няколко производители, днес броят на комплексите е толкова разнообразен, че е трудно да се реши на кой да се даде предпочитание. Това важи особено за въпроса кои добавки са най-добри за начинаещи и кои са опитни спортисти.

И за да не се налага да се учите от собствените си грешки, а веднага да получите изгарянето на мазнините, което ще постигне максимален ефект, трябва да обърнете внимание на най-добрите продукти, представени в тази категория спортна храна. Предлаганата класация включва тествани във времето добавки, които са спечелили огромно количество положителни отзиви от културисти.

Не трябва да забравяме, че реакцията на конкретна горелка за мазнини зависи от характеристиките на тялото. Винаги има възможност дори и най-добрите добавки да не работят за някого. Като се има предвид мнението на мнозинството, вероятността да се избере наистина ефективна добавка е максимална.

съдържание

 • 1 Рейтинг на най-добрите мазнини горелки за мъже
  • 1.1 Черен паяк 25 ефедрин
  • 1.2 Lipo-6x
  • 1.3 Азия Черно 25
  • 1.4 Стимулант-X
  • 1.5 L-карнитин
 • 2 Как да приемате изгаряне на мазнини възможно най-ефективно "> Рейтинг на най-добрите мазнини изгарящи за мъжете

  Черен паяк 25 ефедрини

  Това е мощна добавка за изгаряне на мазнини, произведена от Cloma Pharma. Не се препоръчва за начинаещи, той е предназначен предимно за културисти с опит и професионалисти. "Черната вдовица" (името на изгаряне на мазнини на английски) не трябва да се приема от тези, които имат някакви сърдечни проблеми. Производителят препоръчва да започнете добавки с по-леки комплекси.

  Lipo-6x

  Това е една от най-популярните спортни добавки за изгаряне на мазнини, произведени от Nutrex, състояща се единствено от ефективни съставки. Не само спортисти, но и уважавани експерти реагират положително на този комплекс. Основната характеристика на добавката е, че активните вещества се доставят на няколко фази, което ви позволява да комбинирате изгаряне на мазнини с други лекарства.

  Азия черна 25

  Това е омекотена версия на Черната вдовица, също произведена от Cloma Pharma, чиято активна съставка е комплексът ECA, който се използва широко от спортисти. Препоръчва се за допускане от културисти, състезаващи се в състезания, но е подходящ и за любители.

  Стимулант-Х

  Активното вещество на тази горелка за мазнини, произведено от Athletic Xtreme, е безводен кофеин, характерен признак за който е поддържането на ефекта от изгаряне на мастни натрупвания до осем часа, повишаване на производителността и силата, подобряване на настроението. Добавката е много по-популярна в чужбина, има висока цена.

  L-карнитин

  Тя се различава от другите по много по-малка ефективност, но е не само безопасна, но и полезна за здравето, което стана причина за споменаването на тази добавка сред най-добрите. Използването на това спортно хранене позволява не само да увеличи ефекта на изгаряне на мазнини с 15%, но и да увеличи показателите за издръжливост. Може да се приема от спортисти от всяко ниво на умения и дори от жени.

  Как да приемате мазнина горелка "> L-карнитин възможно най-ефективно. Това няма да провокира никакъв" конфликт ", но ще засили получения ефект. Тази препоръка се отнася изключително за l-карнитин. Другите изгарящи мазнини не могат да се смесват помежду си. Това важи за кофеина, както и други стимуланти: Такива комбинации са опасни за здравето.

 • Когато резултатът не удовлетвори целта, трябва да увеличите дозировката, но в разумни граници. За да направите такава стъпка е необходимо само след като прочетете инструкциите, прочетете информацията за този комплекс върху ресурси със съответните теми. Вместо една препоръчителна капсула можете да вземете две, но пиенето на три вече ще бъде опасно. Основното е да започнете курса на приложение с минимална, а не максимална доза.
 • Мазнината горелка не работи, когато спортистът пренебрегва редовни тренировки, не се придържа към правилното хранене. Ако просто пиете добавки, без да правите нищо, ефектът ще бъде минимален. Мазнините ще се разминават изключително с редовни тренировки и намаляване на приема на калории. Невъзможно е да се постигне желаният резултат по друг начин.