Каберголин (Dostinex)

Активната съставка каберголин е агонист на допаминов рецептор. Основният му ефект е да потиска нивото на пролактин - пептиден хормон. Той е в състояние да понижи кръвното налягане, да засили либидото и ерекцията. Поради разширяването на кавернозните тела, възстановяването от полов акт отнема много по-малко време.

Пептидният хормон влияе на настроението, но неговият синтез директно зависи от поведението. Това създава един вид порочен кръг. Когато човек е в депресирано състояние, производството на пролактин се засилва и ако той е щастлив, приливът на допамин, напротив, значително намалява синтеза на хормона.

съдържание

  • 1 Под какви форми се произвежда каберголин "> 2 Нисък пролактин при мъжете
  • 3 Използването на каберголин в културизма
  • 4 отзива на Dostinex

Под какви форми се предлага каберголин?

Веществото се продава под следните търговски наименования:

  • "Agalates";
  • "Alaktin";
  • "Bergolak";
  • "Dostinex";
  • "Kabaser".

Нисък пролактин при мъжете

На фона на повишените нива на тестостерон, той позволява на представител на силна половина от човечеството да се почувства много по-силен и по-уверен в себе си. Той става полигамен, неспособен да прави отстъпки и отстъпки. Благодарение на ниския пролактин човек престава да зависи от общественото мнение, става психически по-стабилен.

Намаляването на пептидния хормон има положителен ефект върху сексуалната страна на живота на мъжа, намалява времето за възстановяване на силата между половия акт. Освен това има увеличение на размера на пениса и тестисите.

Използването на каберголин в културизма

Веществото се приема като правило на курсове заедно с Trenbolone и Nandrolone. Дозировката зависи от присъщото ниво на хормона. Ако е нормално, тогава дозата е 0, 25 mg на всеки четири дни, и ако се увеличи, след това на всеки два дни, докато се нормализира, и след това преминават към класическата (стандартна) схема. Приемът на каберголин със стероиди елиминира подуването на мускулите и лицето. Бодибилдърите най-често приемат веществото под формата на Dostinex.

Малко по-различен вариант на дозиране включва употребата на вещество без прием на лекарства, които имат прогестационна активност. Този курс ви позволява да подобрите качеството на живот и общата ефективност. Тази схема предполага, че веществото се приема на всеки 10 дни по 0, 5 mg. Каберголинът се използва и от естествени културисти, които искат да увеличат собствените си показатели без AAC. Дозировките в този случай са много по-ниски.

Не се забърквайте в веществото. Твърде ниският пролактин има обратен ефект, изпълнен е с намаляване на защитните функции на организма, липса на апетит, депресия. Ако се появи такъв ефект, е необходимо да спрете приема на каберголин, докато той престане да действа, да продължите курса с по-ниски дози и честота на приложение.

Достинекс се използва и при терапия след цикъл, когато нивата на пролактин са твърде високи. Консумира се в 0, 25 mg не повече от 1 път седмично.

Отзиви за Dostinex

Спортистите, приемащи активното вещество под формата на достинекс, отбелязват положителния му ефект както върху сексуалния живот, така и върху характера. Човек печели увереност, няма разлики в настроението и либидото се засилва. Някои културисти отбелязват ефект на изгаряне на мазнини, а някои увеличават мускулната маса. Освен това всички потребители подчертават, че настроението става много по-добро.

Не забравяйте за чувството за пропорция и спазването на дозата. Ако пренебрегнете препоръката, тогава страничните ефекти задължително се проявяват. Липсата на спазване на препоръчителните норми за приемане на лекарството също се превръща в основната причина някои спортисти, които надценяват дозата, да оставят отрицателни отзиви.