Parabolan

Параболанът е мощен стероид, характерна черта за който е липсата на ароматизация. Основата на лекарството е тренболон хексахидробензил карбонат. Първоначално инструментът се използва в животновъдството. Той беше даден на добитък с цел увеличаване на теглото и увеличаване на апетита.

Тренболонът в оригиналната си форма има ограничена продължителност, поради което естерифицираните производни се използват по-широко. Хексахидробензил карбонат се отнася до един от тях.

Инжекциите на естер на треболон имат продължителен ефект, когато веществото навлиза постепенно в кръвта. Добър анаболен ефект от Параболан се получава изключително, когато се използва правилно. Нарушенията при приемане на лекарството са изпълнени с тежки странични ефекти.

съдържание

  • 1 Какъв е ефектът от приема на Параболан "> 2 Как да приемате Параболан"
  • 3 Възможни странични ефекти
  • 4 Параболанови рецензии

Какъв е ефектът от приема на Параболан?

Използването на този стероид допринася за:

  • бързо увеличаване на мускулната маса в размер на един десет килограма, натрупан в един курс;
  • увеличаване на атлетичните показатели;
  • повишено производство на хормон на растежа;
  • активиране на процеса на изгаряне на мазнини;
  • рязко увеличаване на сексуалното желание, което бързо намалява след отмяна на курс, ако Гонадотропин и Кломид не се вземат заедно;
  • двукратно увеличение на инсулиноподобния растежен фактор.

Trebolone е производно на тестостерона, но за разлика от него лекарство, базирано на това активно вещество, е предразположено към андрогенните рецептори пет пъти по-силно. Това обяснява високата анаболна активност.

Само един стероид притежава подобна способност да повишава силата и мускулната маса. Върху разпространението на Параболан важно влияние оказва фактът, че ефектът от ароматазата не го превръща в естроген. Следователно приемането на стероид не е придружено от задържане на течности и вероятността от гинекомастия е намалена до нула.

Как да приемате Параболан

Без употребата на гонадотропин стероидът се приема за месец и половина, тоест шест седмици. Значително потискане на производството на андрогенен тестостерон в организма прави препоръчително включването на това лекарство на втората седмица след началото на курса. Гонадотропин трябва да се прилага веднъж седмично по 500-1000 мл. Дългосрочната PCT (терапия след курса) е две седмици. Ако целта на курса е увеличаване на мускулната маса, тогава най-добрият резултат ви позволява да постигнете съвместен прием на Mrimobolan. Прилага се веднъж на седем дни за 100-300 мл. Седмичната доза може да бъде разделена на две инжекции.

Соло курсът Parabolan 100 ви позволява да постигнете значително увеличение на силата и теглото. За засилване на този ефект стероидът се комбинира с лекарства като Oxandrolone, Winstrol, Stanozolol, Methandienone, Primoblan, Bolderon и Oxymetholone, както и естери на тестостерон. Характеристика на лекарството е, че може да се приема заедно с всякакви анаболни стероиди, които са избрани в зависимост от конкретната цел. Липсата на ароматизация не изисква използването на антиестрогени след отмяна на курса.

Възможни странични ефекти

Превишаването на дозировката и продължителността на курса на приема на този стероид почти винаги причинява странични ефекти. Спортист, който пренебрегва препоръките, може да почувства повишаване на кръвното налягане, безсъние, прекомерна агресивност, плешивост, акне, понижено либидо и хладка ерекция.

Важно условие е приемът на курса на гонадотропин или каберголин. Токсичните ефекти върху черния дроб са умерени. Андрогенните ефекти се проявяват с редки изключения, докато естрогенните отсъстват. Не се препоръчва комбинирането на лекарството с ефедрин и кленбутерол.

Параболан Отзиви

Отрицателните отзиви обикновено могат да се чуят от начинаещи спортисти. Начинаещите погрешно вярват, че урината с червен цвят е резултат от увреждане на черния дроб. Това е напълно погрешно тълкуване. Той става червен, защото метаболитите се отделят заедно с урината.

За разлика от тях опитните спортисти обикновено реагират положително на стероида. Те отбелязват бързо и значително увеличаване на теглото, включително сред опитни спортисти, повишаване на либидото, повишаване на показателите за сила и добър ефект на изгаряне на мазнини.