Легални стероиди в аптека

Бодибилдърите по целия свят практикуват употребата на одобрени лекарства от аптека в процеса на спортуване. Освен витамини и лекарства, които са насочени към защита и възстановяване на работоспособността на организма, спортистите се интересуват от легални лекарства с анаболни ефекти.

Списъкът с такива средства включва много различни лекарства, които се предлагат както за спортисти, така и за обикновени граждани. Разликата между аптечните стероиди и техните химически прототипи е, че те са практически безвредни за човешкото тяло. В същото време се отбелязва тяхната приемлива ефективност, което дава възможност да се увеличи до 15 кг тегло на мускулната тъкан за 3-4 месеца.

Много спортисти редовно използват легални аптечни стероиди в състезателния сезон, тъй като те не са забранени и не се откриват при допинг контрола.

съдържание

  • 1 Тамоксифен
  • 2 екдистерон
  • 3 Сафинор
  • 4 Алвезин
  • 5 Калиев оротат
  • 6 Liv 52
  • 7 Метионин

тамоксифен

Това лекарство блокира екстрагеновите рецептори и стимулира производството на гонадолебирин, което води до повишено производство на тестостерон. В резултат на това човек, който редовно, според инструкциите, приема тамоксифен, има значително увеличение на мускулната тъкан, което допринася за известно облекчение на тялото.

Тамоксифен се приема в доза 20 mg, 1-2 пъти дневно в продължение на 2 седмици. Лекарството действа, макар и бавно, но стабилно.

В случаите на приема на това лекарство трябва да се очакват странични ефекти като гадене, повръщане, намален апетит и може да се развие венозна тромбоза.

екдистерон

Основата на това лекарство са естествени хормоноподобни вещества, които някои членестоноги секретират. В допълнение, подобно вещество се отделя от растения, като шафран левзея. Влизайки в човешкото тяло, това вещество предизвиква синтез на протеин, което води до увеличаване на мускулния обем. В допълнение, такъв инструмент има антиоксидантни и антикатаболични ефекти, а също задейства механизмите на изгаряне на мазнините, като същевременно намалява холестерола в кръвта.

Страничните ефекти са възможни само в случаите на предозиране, което причинява алергични реакции, под формата на кожни обриви, нарушения на храносмилателния тракт, както и главоболие.

Safinor

Това е комбиниран препарат на базата на растителни компоненти, който има положителен ефект върху човешкото тяло. Бодибилдърите се използват за увеличаване на мускулния обем, което е свързано с активирането на метаболитните и неврорегулаторните процеси, както и стимулирането на възстановителните процеси и подобряването на миокардната функция.

Лекарството се приема 2-4 пъти на ден за 1-2 таблетки след хранене. Курсът на прием може да бъде около 5 седмици, с минимален период на прием до 7 дни. Между всеки курс на прием трябва да има почивка от поне 3 седмици.

В процеса на приемане на лекарството е възможен отрицателен ефект, който се проявява под формата на сърбеж на кожата, безсъние и раздразнителност. В случай на проявление на такива негативни последици, дозата на лекарството трябва да бъде намалена или напълно изоставена.

Alvezin

Това е и комбиниран препарат на базата на растителни компоненти, който има изразен анаболен ефект. В същото време има лекарство, получено на базата на изкуствени компоненти.

Основата на лекарството са жизненоважни аминокиселини, които допринасят за увеличаването на мускулната тъкан, в резултат на стимулиране на протеиновия синтез и контрол на този процес.

Лекарството се инжектира в човешкото тяло мускулно или венозно, въпреки че последният вариант е за предпочитане. Дозата на това лекарство е ограничена до 400 мл, разделена на 2-3 дни. Възможно е да се приема лекарството на курсове от 5 седмици, с организиране на почивки от 3 седмици и не по-малко.

Калиев оротат

Лекарството има метаболитен ефект, с регулирането на ендогенните процеси в организма на спортиста. Инструментът не е много ефективен, но се използва много активно в културизма. Това се дължи на стабилното му действие, което спомага за увеличаване на мускулния обем и увеличаване на издръжливостта.

На човека като цяло той действа много положително, подобрявайки процесите на протеиновия метаболизъм, възстановявайки черния дроб и спирайки някои промени в миокарда.

Приемът на калиев оротат е ограничен до доза от 3 грама на ден. Веществото се приема 3-4 пъти на ден 1 час преди хранене. За да покажете ефекта от приема на това лекарство, трябва да се приема до 40 дни. В случай на тежко предозиране могат да се появят странични ефекти под формата на дерматози и нарушения в работата на храносмилателния тракт.

Liv 52

Комбиниран препарат на базата на растителни съставки с хепатопротективен ефект и анаболни ефекти. Бодибилдърите използват това лекарство поради неговата универсалност. Лекарството Liv 52 помага за възстановяване на активността на черния дроб, като го почиства от вредни компоненти, които могат да останат в черния дроб след приемане на анаболни лекарства с „химичен“ произход. Освен това метаболизмът на протеина се нормализира, което допринася за увеличаване на мускулната маса.

Лекарството се приема половин час преди хранене, 2-3 таблетки 3 пъти на ден. Курсът може да продължи от 20 до 40 дни, след което можете да направите почивка до един месец и да повторите лекарството.

Възможни са странични ефекти на лекарството, които се изразяват: намаляване на апетита, нарушения на храносмилателния тракт, повръщане, гадене и др.

метионин

Това е много важна аминокиселина, която е неразделна част от протеините. Тя участва в процеса на растеж на човешкото тяло като цяло. Освен това тя е част от много вещества, които са толкова необходими за нормалното функциониране на човешкото тяло.

Метионинът участва активно в метаболизма, което допринася за активното изгаряне на мазнините. Освен това той участва в синтеза на креатин, адреналин и други хормони, както и в бързото събиране на мускулна маса.

Лекарството се приема 30 минути преди хранене, 3-4 пъти на ден, по 1, 5 грама всяко. Курсът на приема на лекарството може да бъде от 10 до 30 дни, като организацията на почивка е до 2 седмици.

Що се отнася до страничните ефекти, те могат да бъдат повръщане и гадене. В този случай се препоръчва да се ограничи употребата на лекарството или да се откаже да го приема напълно. В случай на алергични реакции е добре да се консултирате с лекар за съвет.

Такива лекарства от аптеката се считат за абсолютно законни, които не могат да причинят ограничения за тяхната употреба. Освен ако личната непоносимост към такива вещества може да повлияе на тяхната употреба.