Еди Робинсън - Добро момче в трудния свят на спорта

съдържание

 • 1 Антропометрия
 • 2 Биография
 • 3 Бодибилдинг
 • 4 видеоклипа - Еди Робинсън

антропометрия

 • Височина: 173 cm
 • Конкурентно тегло: 98 кг
 • Обхват на бицепса: 56 cm
 • Обиколка на талията: 83 cm
 • Обиколка на бедрото: 83 cm
 • Бенка преса: 277 кг
 • Мъртво вдигане: 375 кг

биография

Еди Робинсън се смята за модел за всеки културист, един вид „ добро момче “ в света на големия спорт. Той имаше невероятен късмет: веднага след като Еди се появи за първи път в аматьорското първенство в САЩ, той веднага спечели първо място. Началото на професионалната му кариера може да се счита за изпълнение на подиума „Ниагарския водопад“ през 1990 г., където той отново печели.

бодибилдинг

Робинсън започва кариерата си на пауърлифтер, дори става световният рекордьор, изтласква 276 кг в легнало положение, като взема предвид собственото си тегло от 100 кг. Но външно Еди не приличаше много на powerlifter, по-скоро имаше всички данни, за да се превърне в отличен културист. Научавайки различните концепции за тренировки в спортни списания, той започна усилено да работи за създаването на своето перфектно тяло. Така през 1986 г. той очаква първата победа, спечелена от упорит труд в първенството за младши национали . Горният подиум на професионалното състезание на Ниагарския водопад отвори пътя на Робинсън към Мистър Олимпия, най-престижният турнир за културисти. На първата си Олимпия Еди зае 10-то място, но за начинаещ това беше просто феноменален резултат, особено като се има предвид факторът, че Робинсън играе честно, без да използва анаболи и стероиди. Имайки предвид, че всяка победа трябва да бъде кристално чиста, Робинсън се премести в Световната федерация по културизъм, където се провежда стриктно тестване за всички видове стероиди. Четири години по-късно той се завърна под крилото на IFBB благодарение на приятелството си с президента на организацията Джо Wider.

Еди Робинсън винаги е бил пламенен противник на употребата на така наречените „ възстановяващи “ лекарства и друга „ химия “. Макар че напоследък той се успокои и вече не говори толкова ревностно по тази тема. Това се дължи на поредица от дисквалификации поради незаконната употреба на същите тези вещества.

Сега спортната му кариера е замръзнала на едно място, всяка година на Еди му е все по-трудно да се състезава с нови звезди в света на културизма. Но „доброто момче“ не се отказва и все още се надява да се изкачи на подиума на най-добрите състезания в света, знаейки, че неговата звезда все още свети в небето на победата.

Интересите на Еди не се ограничават до света на спорта. През последните пет години той е известен като прекрасен майстор на козметичната хирургия. Той има особено добри татуировки на гърдите си. Каквото и да кажете, наистина талантлив човек, талантлив във всичко!

Видео - Еди Робинсън