Glavni » general » 767: Pregled broja za hitne slučajeve u Lagosu

767: Pregled broja za hitne slučajeve u Lagosu

general : 767: Pregled broja za hitne slučajeve u Lagosu

Troznamenkasti Lagos Državni službeni broj za hitne slučajeve, 767, je broj 24/7 pomoći koji je već nekoliko godina aktivan. Ideja je da svatko u hitnim slučajevima može besplatno pozvati 767 s bilo kojeg mobilnog broja da bi zatražio policijsku, medicinsku, pomoćnu ili pomoćnu pomoć. Besplatna usluga usluge omogućena je suradnjom GSM operatora.

Imala sam razloga upotrebljavati uslugu nekoliko puta, a osim jedne prigode, svi su me pozivi uputili na prvi broj. Čini se da su operatori dobro obučeni, tražeći jasna pitanja o situaciji na terenu i uvjeravajući me da će pomoć biti na putu.

Važne informacije

Kada nazovete 767, imate što više podataka o situaciji na zemlji. Na primjer, jednom sam nazvao automobilsku nesreću u kojoj je netko bio u kritičnom stanju. Od mene je zatraženo da navedu ime moje lokacije, npr. Naziv ceste, kao i najbližu autobusnu stanicu i orijentir kako bi se omogućila pomoć u najkraćem mogućem roku.

Svaki put kad sam prijavio situaciju, pomoć je došla i obično između 15 i 30 minuta, ovisno o lokaciji i situaciji.

Pozivna jasnoća bila je dosta dobra, tako da u visokorizičnim sigurnosnim situacijama netko može mirno govoriti u telefon. Naravno, kvaliteta poziva također ovisi o drugim čimbenicima, kao što su mreža pozivatelja, uređaj u uporabi i vrijeme. Savjet da spremite broj u brzom biranju ili omiljenom, tako da ne morate loviti kontakte u hitnim slučajevima.

Također pročitajte: Infinix Hot 6: puni telefonski naočale, značajke i cijenu

Ne zaboravite: broj za hitne slučajeve dostupan je 24 sata dnevno i besplatan je, tako da ne morate imati razgovor (kredit) na liniji da biste ga koristili. Također, imajte na umu da je loša ideja nazvati liniju ako nemate hitnu pomoć. Vi svibanj biti začepljenjem kanala i možda držanje netko s pravi hitne od dobivanja pomoći brzo.

PS: Alternativni besplatni broj za biranje u slučaju nužde u Lagosu je 112. Ne sjećam se se ikad koristio, kao što je 767 dobro radio za mene.

Preporučeno
Ostavite Komentar