Glavni » general » 7 Uredan novi gadgeti koji će vam pomoći na sljedećem izletu

7 Uredan novi gadgeti koji će vam pomoći na sljedećem izletu

general : 7 Uredan novi gadgeti koji će vam pomoći na sljedećem izletu

Putovanje je nevjerojatno. Možete vidjeti svijet i doživjeti nove kulture. Možete kušati hranu za koju nikad prije niste čuli, upoznajte ljude s kojima niste ni znali da postoje i naiđete na nova mjesta koja vam oduzimaju dah.

Ali putovanje nije sve zabavno i igre. Zapravo, sigurno dolazi sa svojim izazovima. Bilo da ste u kutu zračne luke pokušavali napuniti telefon, izgubljenu vožnju na uskoj ulici u Parizu ili pokušavate pronaći svježu pitku vodu na kampiranju u Colorado Rockiesu, naprava i tehnologija mogu biti vaša ušteda milosti. S današnjim novim tehnologijama možete riješiti sve te situacije i mnoge druge. Nije važno gdje ste. Pogledajmo 7 urednih novih gadgeta koji će vam moći strahovito pomoći na sljedećem izletu.

  1. Satelitski telefon

Ovi telefoni su napravljeni za ljude koji odlaze s rešetke. Satelitski telefon povezuje se sa mrežom jakih satelita u prostoru, tako da radi čak i na najudaljenijim mjestima. Mornari koji putuju preko oceana koriste satelitske telefone. Planinari koriste satelitske telefone. I naravno, oružane snage ih koriste cijelo vrijeme. Ovi telefoni su napravljeni za uporabu daleko od kuće. Nabavite online i pogledajte kako vas može povezati sa svijetom čak i kada živite na divljoj strani.

  1. Mobilni video sustav

Ovo je za djecu. Stavite ovaj nevjerojatan gadget na stražnjoj strani prednjih sjedala automobila i nećete čuti izvući iz te djece za cijelu vožnju automobilom. Mobilni video sustav ne samo da omogućuje djeci gledanje svojih omiljenih filmova ili TV emisija, već im omogućuje i igranje igara ili povezivanje uređaja s čitačima kartica ili drugim USB uređajima. Ako želite da se cijela obitelj pridruži, pričvršćenje uređaja na zvučni sustav automobila jednostavno je.

  1. Bežični usmjerivač za automobil
Također pročitajte: Cinemagraph 101: Stvorite super animacije na telefonu

Ne mrziš li to kad ste na putovanju i nemate internet? Možda ćete dobiti GPS vezu s GPS jedinicom, ali svakako biste bili dobri kad biste mogli provjeriti svoju e-poštu ili vidjeti kako se igra igra dok ste na stražnjem sjedalu zaglavljenom u prometnoj gužvi.

Sada postoji bežični usmjerivač za automobil. Ovaj nevjerojatan gadget daje vam internet čak i kada ste na putu, a veza je mnogo moćnija od bilo kojeg pametnog telefona. Izvrstan je za cestovne izlete, vožnju vlakom i vožnju autobusom i izlete gdje niste sigurni da će na vašem odredištu biti interneta.

  1. Prijenosni ovlaživač zraka

Puno ljudi zaklinju se svojim ovlaživačima. Trebaju im svaku večer kada spavaju kako bi im dišni putovi bili čisti i osvježeni. Dobar ovlaživač zraka može čak i zadržati prehlade i druge gripe. Kada putujete, vješanje vašeg ogromnog ovlaživača zraka zajedno s vama obično nije opcija. Sada možete uzeti prijenosni ovlaživač s vama na putovanjima. Ona ide točno na bilo koju prosječnu veličinu boce i dovoljno je malen da se uklapa u vašu torbicu ili torbu. Napunite plastičnu bocu čistom vodom, postavite ovlaživač na vrh, utaknite ga u USB priključak i dobro ćete ići!

  1. Bag za laptop za punjenje uređaja

Ne mrziš li to kad ne možeš napuniti telefon ili laptop? Možda ćete čekati u zračnoj luci ili odslužiti vrijeme prije sastanka ili razgovora. Gdje god se nalazili, nikada se ne čini da postoji stanica za punjenje kad vam je potreban. Sada, jednostavno možete nositi svoje punjače s tobom. Ova nova torbica za prijenosnike ima jedinice za punjenje vašeg prijenosnog računala, pametnog telefona i drugih uređaja. Punite dok vozite, šetajte ili putujte na javni prijevoz!

  1. SteriPEN
Također pročitajte: Snapspeed dobiva veliko ažuriranje za Android i iOS

To je za penjače i planinare, ali i za one koji putuju u daleke zemlje gdje voda možda nije pitka. SteriPEN koristi struju ultraljubičastih svjetlosnih zraka za čišćenje gotovo bilo koje vrste vode. Nema više zabrinutosti zbog pogađanja vašeg lošeg probavnog traga. SteriPEN će se riješiti klica i dati vam čistu pitku vodu za nekoliko minuta. Sve što vam treba je uređaj i nekoliko AA baterija, a vi ste spremni za izlazak.

  1. Slušalice za spavanje

Naposljetku, ne bi li bilo lijepo biti u stanju podesiti svijet s nekim lijepim melodijama i spustiti se bez da ima tvrdih, plastičnih slušalica koja se šalju u glavu? Možete imati meko i ugodno spavanje dok slušate svoje omiljene pjesme s slušalicama za spavanje. Ove slušalice su bežične i uklapaju se u udoban, osunčani headband koji možete nositi oko glave. Jednostavno stavite traku oko vaših ušiju i spustite glavu prema dolje. Nećete ni primijetiti da imate slušalice!

Preporučeno
Ostavite Komentar