Как да изпомпвате ръцете си у дома

Релефни бицепси и трицепси - това е целта, към която всеки спортист се стреми да се открои от тълпата, да изглежда спортен и подходящ. Желаният резултат може да бъде постигнат не само в стените на фитнес залата. Основното е да имате желание и желание и можете да го направите у дома. Има много ефективни упражнения за изграждане на мускулна маса на бицепсите и трицепсите, изпълнението на които не изисква посещение на фитнес залата.

съдържание

 • 1 Надуйте мускулите на ръцете си у дома
 • 2 старанието и времето са ключови моменти в обучението
 • 3 Какво трябва да бъде обучението "> 4 Общи препоръки
 • 5 Компилация на видео упражнения
 • 6 сложни упражнения
  • 6.1 Упражнения за бицепс
  • 6.2 Упражнение за трицепс
 • 7 Изпомпване на ръцете у дома

Помпаме мускулите на ръцете у дома

Изолиращите (изолирани) упражнения, насочени към отработване на мускулната група на ръцете, разбира се, ви позволяват да постигнете целта си, но не трябва да забравяте за съпътстващите фактори. Необходимо е не само да се упражнявате, но и компетентно да подходите към подготовката на диета. Тя трябва да има достатъчно мазнини, протеини, въглехидрати за изграждане на мускулна маса, включително върху ръцете.

Има много изолирани упражнения за изпомпване на мускули, препоръчани за домашна употреба. Не всички от тях са еднакво ефективни и продуктивни, но има и такива, които при старателно и правилно изпълнение ви позволяват да се похвалите с изваяни и красиви мускули на ръцете.

За да завършите предложеното обучение, ще ви е необходим основен набор от спортно оборудване. Така че, за да започнете да тренирате, първо трябва да имате:

 • гира;
 • извита мряна;
 • пейка за пейка с възможност за регулиране;
 • хоризонтална лента за извършване на изтегляния.

Липсващите фитнес уреди могат да бъдат закупени в специализиран спортен град и онлайн магазин. Мислейки за целесъобразността на изразходваните пари, трябва ясно да се разбере, че закупуването на симулатори е необходима инвестиция в собственото ви здраве и гаранция за тонизирано и красиво релефно тяло.

Надеждността и времето са ключови моменти на обучение

Няма затруднения и трудности при провеждането на тренировките по изпомпване на мускулите на бицепса и трицепса. Всички упражнения са доста прости. За да постигнете резултат, просто трябва да не сте мързеливи и да проявите търпение. Основното е да се тренира не от случай до случай, а систематично. Трябва да се ангажирате ясно според установения график, без да пропускате класове.

Честотата на класовете зависи от физиката. Кльощавите спортисти по природа трябва да спортуват от 4 до 5 пъти седмично и да се хранят интензивно. Не трябва да очаквате бързи резултати. Помпането на ръцете след две седмици тренировки няма да работи. Трябва да сте търпеливи и да не се връщате назад от предвидената цел.

Ако сте постоянни и последователни, не пренебрегвайте тренировките, правейки 1-2 пъти седмично, усилията и усилията няма да са напразни, а ръцете ви ще придобият ценното облекчение и ще станат източник на гордост.

Какво трябва да бъде обучението ">

Общи препоръки

Една от най-често срещаните грешки на много начинаещи културисти е, че те с ентусиазъм започват тренировки и помпат бицепси всеки ден. Този подход не само не носи резултати, но и изтощава спортиста.

Постоянното и редовно натоварване на мускулите, което не дава желания ефект, може да доведе до нежелание за продължаване на тренировките и постепенно намаляване на физическата активност. Ясното разбиране на факта, че мускулите растат само когато тренировките се редуват с почивка, ви позволява да избегнете такива последствия.

Ако спортистът има стойка за пейка, най-добре е да извърши вдигане и мъртва лифт, клякания с мряна. И изолиращите, и сложните упражнения, подлежащи на редовни тренировки и правилно изпълнение, дават гарантиран резултат.

И както споменахме по-рано, основното е, че по време на тренировката участват както малки, така и големи мускулни групи, тоест едната тренировка е посветена на изпомпване на трицепсите и гърба, а другата на бицепсите и гърдите.

Разбира се, за някои този подход може да не изглежда най-оптималният, но е подкрепен от личен опит и демонстрира своята ефективност.

Видео компилация от упражнения

Комплекс от упражнения

Упражнения за бицепс

 1. Обичайните издърпвания на хоризонталната лента;
 2. Изолираният завой на ръцете на блока;
 3. Щанга се повдига от изправено положение;

 4. Седнали асансьори с гири.

Упражнения за трицепс

 1. Френска пейка.
 2. Изтласкване от пейката;

 3. Прес-щампа с дъмбели, седнала отзад главата.

Всяко упражнение се извършва в 4 подхода, във всеки от които се препоръчва да се правят от 10 до 12 повторения.

Изпомпваме ръцете си у дома

За да имате изпомпвани релефни ръце, не е необходимо да посещавате фитнес залата. Ако разполагате със стандартни материали за тежест у дома, можете да изпълнявате всички необходими упражнения у дома.

За да направите това, трябва да имате такова спортно оборудване като мряна, комплект дъмбели, хоризонтална щанга. Всички упражнения, изпълнявани с тези черупки, са прости и не изискват специални усилия. Да се ​​включите в него беше интересно дори сами, може да се проведе обучение на любимата ви музика.