Anadrol

Един от най-мощните синтетични стероиди, произвеждани от спортната фармацевтична индустрия днес, е Anapolon 50. Активното вещество на лекарството е оксиметолон, открито през 60-те години на XX век, използвано като терапевтично средство. Той беше предписан за анемия, остеопороза, за да стимулира мускулния растеж при отслабени пациенти. Когато се появиха нови лекарства, които могат да се справят с тези заболявания, популярността на стероидите намаля, но не за спортни цели.

Произведен от SC Balkan Pharmaceuticals, Anapolon 50 показва анаболна активност от тестостерон, равна на 320%, и андрогенна - само 45%. Стероидът има естрогенен ефект, но не превръщането в естрогени не е характерно за него. Счита се за най-мощния от оралните стероиди. Това доведе до факта, че лекарството има не само положителен ефект, но и токсичен за черния дроб.

съдържание

  • 1 Ефекти на Анаполон стероид
  • 2 График на приемане Анаполон 50
  • 3 Възможни странични ефекти
  • 4 Анаполон 50 стероидни рецензии

Ефекти от използването на стероид Anapolon

Приемът на стероид има следните ефекти:

  • Увеличава атлетичните показатели.
  • Стимулира мускулния растеж. Стероидът се счита за най-ефективният сред съществуващите. За самостоятелен курс се натрупват около 12-15 килограма мускул. Дори като се вземе предвид сешоарът за връщане, поради което третата част напуска след анулиране на приемането, резултатът остава доста впечатляващ.
  • Облекчава болката и възстановява подвижността на ставите. Повишава производството на синовиална течност, провокира задържане на вода в организма.
  • Намалява глобулин, свързващ половите хормони (SHBG). Комбинираната употреба на Anapolon 50 с други анаболни стероиди засилва този ефект.

Оксиметолон е модифицирана версия на дихидротестостерон. Това вещество активира работата на андрогенните рецептори, което става причина за проявата на малка естрогенна активност. Този стероид също има прогестационна активност.

Указания за прием на Anapolon 50

Курсът за стероиди е предназначен за мъже над 18 години, които искат да увеличат мускулната маса в най-кратки срокове. Продължителност на употреба за начинаещи е не повече от месец, а за опит - не трябва да надвишава шест седмици. Вземете Anapolon повече от месец и половина няма смисъл. Максималният ефект на стероида се постига през първите 20 дни. В допълнение, по-дългият прием има отрицателен ефект върху черния дроб.

Оптималната дневна доза е максимум 100 милиграма. Увеличаването на дозата е непрактично. Това няма да има положителен ефект върху резултата. За любителите и начинаещите 50 милиграма на ден са достатъчни. Не се препоръчва да се изгради курс "слайд". От началото до края трябва да използвате стабилна доза.

Важни са не само правилата за приемане на стероидния Anapolon 50, но и знанията за това как се провежда правилната терапия след цикъл (PCT) след отказ от лекарството. За да възстановите производството на собствен тестостерон, вземете бустери, както и други лекарства, стимулиращи синтеза на хормони, които включват Tribulus.

За да засилите действието на Анаполон по време на приема, спазвайте спортно хранене за масова печалба, спазвайте диета. Заедно със соловия курс стероидът се приема в комбинация с такива лекарства като Примоболан, Тестостерон, Болденон, Тренболон. Не се препоръчва комбинирането на Анаполон и 17-алфа-алкилирани стероиди. Това ще доведе до двойно натоварване на черния дроб.

Възможни странични ефекти

Отрицателните прояви от Анаполон често се появяват, но в случаите, когато дозата, препоръчана в инструкциите, е надвишена. Основният страничен ефект на стероида е чернодробната токсичност. Кръвното налягане може да се повиши, да се развие гинекомастия, да се натрупва излишна течност. Някои спортисти имат разстроен стомах, рязко влошаване на апетита и гадене.

Отзиви за стероида Anapolon 50

Лекарството е класифицирано като средно токсично за черния дроб, което опровергава отзивите за Анаполон. Спортистите, които спазват режима на пиене, спазват правилното хранене, спят достатъчно време, с редки изключения чувстват болка в областта на десния хипохондриум.

Прегледите, оставени от жените за Анаполон, показват, че намаляването на дозата и продължителността на курса позволява на този спортист да приема този стероид. Правилно проектиран и съставен курс ви позволява да се отървете от ефекта на вирилизацията.