Бронхолитин, кофеин и аспирин

Добавките и препаратите от фармакологичните проблеми на спорта постоянно се подобряват, но имат доста висока цена. Последното се превръща в основната причина, поради която много спортисти и особено начинаещи се обръщат към по-достъпни аптечни лекарства. Това решение е обосновано, но изисква балансиран и разумен подход. Когато купувате всяко лекарство, определено трябва да проучите предварително колко ефективно и безопасно е то.

Най-популярен е ECA, който е аналог на спортна горелка за мазнини. Този комплекс се състои от ефедрин - активното активно вещество бронхолитин, кофеин и аспирин. Първите букви на всеки компонент формират името на инструмента ECA.

съдържание

 • 1 Какъв е ефектът от комбинация от аспирин, бронхолитин, кофеин "> 2 Как да приемате аспирин, бронхолитин, кофеин
 • 3 Защо беше забранена комбинацията на ECA?
 • 4 Странични ефекти от приема на ECA
 • 5 отзива за Аспирин, Кофеин и Бронхолитин

Какъв е ефектът от комбинация от аспирин, бронхолитин, кофеин?

Приемането на кофеин + аспирин + бронхолитинов лигамент помага:

 • повишаване на мускулния тонус;
 • повишаване на производителността и ефективността на обучението;
 • намален апетит и загуба на тегло;
 • стимулиране на психологическите процеси;
 • умерен диуретичен ефект.

Използването на комплекса не оказва силно влияние върху нервната система. Нито един от компонентите на лигамента няма способността да прониква през кръвно-мозъчната бариера. По този начин се избягват нежелани последици.

Ефектът от отслабването е налице, но той се проявява при определени условия. Значителни резултати могат да бъдат постигнати само с максимални физически натоварвания. Пасивният ефект на лигамента по отношение на изгарянето на мазнини е доста малък.

Забраната за изгаряне на мазнини, в основата на която е ECA, която е постигната от лекари, провеждащи многобройни клинични изпитвания, даде възможност да се заменят тези лекарства с конвенционални аптеки.

Как да приемате аспирин, бронхолитин, кофеин

Оптималният режим на дозиране за лигамента е препоръчителната дневна доза. Дневната норма за аспирин и кофеин е 250 mg, а за бронхолитин - 50 ml. Разрешено е да увеличите тези дози 3 пъти. Нормата в същото време оставяйте едно и също ежедневно, но приемайте веществото три пъти на ден, а не веднъж.

Продължителността на курса е 2 седмици, в края на която правят почивка от 10 до 14 дни. Бронхолитинът има доста специфичен вкус. За да го заглушите, се препоръчва да изпеете комплекса с голямо количество течност.

Строгата времева рамка на курса се дължи на наличието на пристрастяващ ефект и, следователно, намаляване на степента на ЕКА ефект върху организма. За тези, които искат да отслабнат, най-добре е да комбинирате този комплекс с диета без въглехидрати.

Сърдечно-съдовите заболявания са ограничение на аспирина, кофеина и бронхолитина.

Защо комбинацията ECA беше забранена ">

Придобиването на аспирин, бронхолитин и аспирин отделно и след това консумацията му в комбинация не е незаконно действие. Това не води до нарушаване на закона или проблеми с правоприлагащите органи.

До влизането на забраната в сила спортистите имаха възможност да избират хранителни добавки на базата на ЕКА от над сто продукта, за да получат ефекта на потискане на глада и апетита, намаляване на телесните мазнини.

Странични ефекти от приема на ECA

Дозировката на всеки елемент от комплекса, взета с цел отслабване, е оптимална, предназначена да не предизвиква необратими отрицателни последици. Ясното придържане към оптималната доза за съжаление, за съжаление, не изключва появата на странични елементи, сред които:

 • проблеми със съня и безсъние;
 • постоянно усещане за преумора;
 • нарушения на сърдечно-съдовата система;
 • проблеми с храносмилателната система;
 • гадене с повръщане;
 • замаяност и главоболие.

Използването на няколко компонента наведнъж често е доста свързано с появата на алергична реакция, провокирана от индивидуална непоносимост. Когато се реши да се вземе комплексът за изгаряне на телесните мазнини, трябва да се обърне внимание на бронходилататора, който има много характеристики и индивидуални противопоказания.

Отзиви за аспирин, кофеин и бронходилататор

Използването на този лигамент е свързано с много противоречиви мнения сред културисти и спортисти, както и тези, които се борят с наднорменото тегло. Отзивите на местните и европейските спортисти, хората, които искат да отслабнат, са изключително положителни. Активната анти-лекарствена пропаганда не оказала силен ефект върху руските спортисти, които продължават активно да приемат куп комплекс от ECA.

В Съединените американски щати тези лекарства са загубили своята актуалност, преминали са в категорията на забранените. Това не отменя факта, че всяка година в страната се произвеждат над десетина милиона дози от тези вещества, както поотделно, така и в комплекси. Подобна ситуация и липсата на намаляване на интереса към комплекса ECA от страна на спортистите се дължи на факта, че комбинация от бронхолитин, кофеин, аспирин показва висок ефект и наистина добър резултат.