Dzhintropin

Хормонът на растежа, продаван под търговското наименование Jintropin, е биосинтетична рекомбинантна соматотропинова ДНК, която съдържа, подобно на естествения си колега, сто деветдесет и една аминокиселини. Той е разработен в Китай, където се произвежда и до днес. Синтетичният хормон на растежа, който се продава в бутилки, се предлага под две форми - готов разтвор и лиофилизиран прах.

съдържание

  • 1 История на развитието и използването на Jintropin
  • 2 Ефект на Jintropin
  • 3 Прием Jintropina
  • 4 нежелани реакции
  • 5 отзива за културист на Jintropin

История на развитието и приложението на Jintropin

Лекарството е получено като част от правителствена поръчка, поръчана от китайското правителство. Държавните субсидии представляват 50% от общата стойност на проекта, останалото финансиране е осигурено от инвестициите на китайския учен Лий Джин. Разработката е извършена на територията на собствената лаборатория на Gene Science Pharmaceuticals Co. Първата проба Jintropin беше пусната през 1998 г. Производствената и изследователска лаборатория на синтетичния аналог на хормона на растежа са разположени в китайската провинция Чианг Чун.

Универсалността и почти пълното отсъствие на каквито и да било сериозни странични ефекти направиха Jintropin изключително популярен, първо в Китай, където през 2002 г. той се превърна в първото фармакологично лекарство в страната и скоро в целия свят. Поради ниската си цена тя придоби популярност сред представители на шоубизнеса и сред спортисти от различни дисциплини. Има информация, че Мадона използва Jintropin, за да поддържа форма. Не без скандали. Силвестър Сталоун например се опита да въведе незаконно това лекарство в багажа си, но този опит беше спрян на австралийската граница.

Много случаи на нелегален внос и по-нататъшно разпространение на Jintropin в Съединените щати доведоха до факта, че през 2007 г. Ли Джин беше обвинен в контрабанда на синтетичен соматотропин, продажбата на който беше напълно забранена в Съединените щати. Резултатът от този и други подобни инциденти беше, че китайското правителство реши да спре освобождаването на наркотика. Така в продължение на три цели години (2007-2010 г.) Jintropin изобщо не се произвеждаше.

Днес синтетичният соматотропин се произвежда и внася в ограничени количества. Извън Китай, той се продава изключително от официални дистрибутори GenSi. Този факт не повлия на факта, че огромен брой фалшификати на това лекарство се продават по целия свят.

Ефект на Jintropin

Лекарството, влизайки в тялото, помага за ускоряване на общия метаболизъм и метаболитните процеси, протичащи в тъканите, провокира хипертрофия и хиперплазия на мускулните влакна, намалява обема на подкожните мастни натрупвания. Оказва положително влияние върху състоянието на структурите на косата и ноктите, ставите и хрущялите. Синтетичен аналог на хормон на растежа насърчава заздравяването на наранявания в резултат на злополука или поради хирургическа интервенция, подмладява организма, предотвратявайки промени, свързани с възрастта.

Използва се при лечение на венозни и пептични язвени заболявания на краката, изгаряния. При културистите тя се използва активно в хода на изграждане на мускулна маса, както и по време на периода на сушене, тоест по време на подготовка за предстоящите състезания. Намалява катаболните процеси, включително когато следвате диета, поддържа азотния баланс на положително ниво.

Прием на Jintropin

Jintropin се въвежда в тялото след разреждане в ампула с помощта на специална бактерицидна вода, която задължително присъства в опаковката с лекарството. Течността по стените на ампулата бавно се инжектира с инсулинова спринцовка.

Лекарството се разбърква, но не се разклаща, подкожно се инжектира в мастните гънки в области като дупето, стомаха, ръцете. Инжекциите се прилагат най-добре на различни места последователно. В противен случай има вероятност от развитие на дисхармония в резултат на факта, че мазнините ще се изгарят само локално, тоест в една област.

Количеството на приеманото лекарство зависи от целта, за която се приема Jintropin:

  • от 8 до 12 единици на ден се въвеждат професионални спортисти, които стимулират процеса на изгаряне на мазнини и натрупване на мускули;
  • от 4 до 8 единици на ден се взимат от любителите с цел не само да се подобри формата и структурата на тялото, но и да се укрепи ставата, както и лечението на наранявания;
  • от 1 до 4 единици на ден, разделяйки тази норма на две или повече дози, хората на възраст кандидатстват за подмладяване, а също така дават такава доза на деца, които имат проблеми в развитието на растежа.

Странични ефекти

Не са открити странични ефекти в пречистения и оригинален препарат. Антителата се произвеждат в фалшификати, тоест в Jintropin, които не са изчистени.

Jintropin Bodybuilder Отзиви

Професионалните културисти в Рунет, като правило, реагират положително на лекарството, отбелязвайки удобството на употреба, липсата на странични ефекти, пълно съответствие с декларираните качества. Той намери много положителни отзиви при хора, които не спортуват, които го използват за подмладяване на тялото, както и при жени, приемащи го с ТЗ.

Има и отрицателни отзиви за лекарството, но те обикновено са свързани с висок риск от придобиване на фалшив, както и с високата цена на Jintropin на територията на страните от ОНД и Русия. Повечето отбелязват резултата върху GR по време на сушене. Някои, без да знаят, че трябва да увеличават собствените си хормони на щитовидната жлеза, са изправени пред факта, че производството им е просто намалено.