Кои са турникетите

Виждаме красива атлетична фигура само на стадиони, платформи, в спортни зали, а понякога и на плажове. Мечтаем за сила, сръчност, атлетизъм, лежащи на дивана. Младостта не е приключила, но ние вече напълняваме. По тялото не гърдите се открояват ясно, а заоблен корем.

съдържание

  • 1 Turnikman - кой е?> 2 От какво се нуждае турникман?
  • 3 По какво се отличава турникет от бодибилдъра?
  • 4 Това „празен“ бизнес ли е?
  • 5 Видео “Turnikmen”

Turnikmen - кой е това?

Но просто трябва да искаш и отначало да проявиш постоянство, тъй като хората ще те последват, по някаква причина въздишащо завистливо. Казвате: скъпо оборудване за фитнес, спортни зали ">

От какво се нуждае турникет?

На първо място, хоризонтална лента. За разлика от спортния бар, той абсолютно не е гъвкав. Необходимите изисквания за него са твърда фиксация в земята и отсъствие на повреди (пукнатини, ръжда). Наличието на "антимозолин" (ръкавици) и превръзки зависи от тези изисквания. Да ги използвате или да запълвате мазоли - зависи от желанието на спортиста. Това е невъзможно без него, тъй като животът на уличен спортист понякога зависи от него, така че е без „каишки“, тоест предпазни колани. И все пак не фитнес зала, няма изтривалки, последствията от счупване от снаряд са непредсказуеми. И, разбира се, необходимите условия - балансирана диета и добра почивка.

По какво се отличава турникет от бодибилдъра "> Целта на турникета е да изпълнява възможно най-много финти и силови упражнения. Бодибилдърът, въпреки че също се занимава с хоризонтална лента, си поставя съвсем различна задача: изграждане на мускул. Увеличението на бицепсите и трицепсите изисква съвсем различни упражнения. Нека само да кажем: ако някои развиват тялото си възхитително, силно и координирано, тогава вторите „извайват“ мускулите си.

Това бизнес ли е "празен"> на здравословния начин на живот и физическото развитие на турникета създава мощен образователен ефект.За всеки тийнейджър по-големият брат или приятелите му стават обект на имитация. Лесно е да си представим колко такива тийнейджъри не са взели първия пух, не са опитали още боклук, гледащ идола си.

Определено това ново спортно движение съживява улица, която се развива според своите неписани закони, само положителен заряд.

Видео "Turnikmen"