Как бързо да изпомпате у дома

Само желанието да има красиво изваяно тяло не е достатъчно. Постигането на значителни резултати позволява изключителна постоянство и ясно поставяне на цел, търпение и решителност, знания и избягване на често срещани грешки. Начинаещите спортисти доста често се фокусират само върху кардио, тренировки с тежести или диетично хранене. Такъв едностранчив подход няма да доведе до желания ефект. Трябва да работите във всички посоки.

Ако увеличените натоварвания и почасовите тренировки във фитнес залата не донесат желания ефект, тогава това е пряко доказателство, че избраните методи за изграждане на изпомпано атлетично тяло са неефективни. Дадените съвети и препоръки как да изградите мускули за кратко време, без да ходите на фитнес, позволяват да се коригира ситуацията.

съдържание

 • 1 Три лесни стъпки за получаване на домашни мускули за помощ
  • 1.1 Енергийното оборудване не гарантира успех
 • 2 Три ефективни стъпки към изграждането на релефно тяло
  • 2.1 Първа стъпка
  • 2.2 Стъпка втора
  • 2.3 Стъпка трета
 • 3 Четири тайни за бързо изграждане на мускули, без да ходите на фитнес
  • 3.1 Pushups
  • 3.2 Скачащо въже
  • 3.3 Издърпвания
  • 3.4 Велосипеди във въздуха
 • 4 Най-добра стратегия за терен
 • 5 Идеалната стратегия за изграждане на мускули
  • 5.1 Обърнете внимание на силовите тренировки
  • 5.2 Не пренебрегвайте правилното хранене
  • 5.3 Правете силова тренировка
  • 5.4 Правете два пъти седмично
 • 6 Никога не забравяйте три прости истини
 • 7 Изтегляне на мускул у дома - Видео

Три лесни стъпки за получаване на домашни мускули за помощ

Започвайки да тренират, спортистите искат не само да станат по-големи, но и да дадат ясна изразителност на мускулите си. Да изглеждаш по-добре и по-привлекателно е основната причина хората да ходят на фитнес. Това определя приоритета на търсенето на най-ефективния начин за облекчаване на мускулите.

Много начинаещи се опитват самостоятелно да търсят добавки, тренировъчни програми, диети и други средства, които ви позволяват да постигнете заветното облекчение. Въпреки че не сте професионални бодибилдъри, можете да опитате по много начини, но не и да намерите такъв, който действително да работи. И за да не губите ценно време, запознайте се с три прости, но наистина ефективни метода и тайни как да изградите релеф.

Силовото оборудване не гарантира успех

Наддаване на тегло, тренировки на симулатори, редовни посещения на фитнес центъра не са приоритетни области за изграждане на мускули. Релефно тяло може да бъде изградено без използването на специализирано силово оборудване, като го правите не във фитнеса, а у дома.

Какво трябва да направите за това "> Три ефективни стъпки към изграждането на релефно тяло

Първа стъпка

Упражнявайте със собственото си тегло

Ако по някаква причина няма възможност да отидете на фитнес, тогава това обучение ще замени работата на специализирано спортно оборудване

Push-ups, pull-ups, клекове, накланяния, асансьори и вдлъбнатини са най-достъпните упражнения за правене у дома. За да увеличите мускулната маса, правете ритмична гимнастика от три до пет пъти седмично.

Съвет: Не забравяйте да си направите почивка между тренировките. С увеличаване на интензивността на ежедневните дейности вероятността от изгаряне на мазнини е висока. За да изградите мускули заедно с изгарянето на мазнини и излишните калории, трябва да поддържате интензивността на изпълнената ритмична гимнастика.

Втора стъпка

Кардио натоварвания, аеробика

Аеробиката ще ви позволи да се отървете от излишните мазнини лесно и просто.

Препоръчителната интензивност на тренировката е до пет пъти на всеки седем дни. Първите стъпки се правят най-добре за тридесет минути. Можете да опитате бързи разходки или колело. Ако има нужда от постоянно намаляване на телесните мазнини, интензивността се увеличава.

Важно е да знаете: Изпълнението на упражнения с ниска интензивност ви позволява да се отървете от мазнините калории, а с високо, което включва спринт и бягане, от калории. Познаването на тези нюанси, когато правите кардио тренировки, ви позволява да поддържате високо ниво на метаболизма за по-дълго време.

Трета стъпка

Правилно хранене

Яденето пет или шест пъти на ден за мнозина може да изглежда доста странно. Желаещите да получат мускулен релеф обаче трябва да се придържат точно към такъв график. Освен това броят на изядените порции е много по-важен от съдържанието.

Общи препоръки:

 • честото хранене на малки порции може да ускори метаболизма и да намали глада;
 • преди и след всяка тренировка трябва да консумирате протеини с въглехидрати;
 • правете порции, включително храни със здравословни мазнини, сложни въглехидрати, протеини.

Запомнете :

 1. Трябва да ядете храна, в която няма външни добавки, такива съставки като мазнини, захар, сол, което може да доведе до нарушаване на общия план за здравословно хранене.
 1. Повишената мускулна активност води до повишена мускулна активност не само през тренировъчните периоди, но и подвижен начин на живот през целия ден.
 1. Поддържането на тегло в нормална форма, избягването на проблеми с излишните килограми, позволява използването на по-малко калории, отколкото се изисква. Основното нещо е да не прекалявате. Прекомерното намаляване на хранителната стойност на храните може да доведе до загуба на мускулна маса.

Четири тайни за бързо изграждане на мускули, без да ходите на фитнес

Релефното тяло е постижима цел, но пътят към него е доста сложен и изисква невероятна сила на волята. Трябва да се придържаме към строгата дисциплина и да помним, че можете да постигнете нещо само след определен период от време. Има обаче начини, които могат да ускорят този процес. За всички, които искат да постигнат бързи резултати, се препоръчва да прибегнат до четири „тайни“ упражнения, които са прости и лесни за изпълнение, а ефектът е невероятен.

Натиснете прозорци

Наличието на някой от многото видове лицеви опори за изпълнение у дома ви позволява да използвате всички мускулни групи в тренировките.

Правете лицеви опори всеки ден, колкото пъти позволява вашата собствена подготовка. Не се спирайте на класическата версия. Можете да правите лицеви опори на пръстите, от една страна, да променяте позицията на ръцете на ширина.

Без значение какви лицеви опори се изпълняват, те изгарят мазнини и изграждат мускули.

Скачане с въже

Най-важният момент за получаване на облекчение е изгарянето на мазнини. Най-хубавото е, че скачането с обикновено въже за прескачане ще се справи с тази задача. Те не изискват голямо свободно пространство, но ви позволяват да получавате високи товари.

Най-ефективната ще бъде тренировка с двойни скокове, превръщащи се в бавни, изпълнени назад с лесни стъпки. Броят на подходите няма ограничения.

дърпане

Чудесно упражнение за развитие на силата на гърба и бицепса, особено за вариации като брадички и издърпвания. Те ви позволяват да тренирате мускулите на гърба, но по малко различни начини. Първата се изпълнява по такъв начин, че лактите да се спускат надолу и назад, тоест мускулите на рамото са изпънати. Втората се изпълнява обратно или с опора - включва привеждане на рамото.

Най-добрият резултат ще бъде придърпването с комбинация от различни хватки.

Колела във въздуха

Имитирането на движение, както при каране на колело, се изпълнява легнало по гръб с повдигнати крака, свити под прав ъгъл в коленете. Ръцете са зад главата, прасците са успоредни на пода.

Откъсвайки раменете и главата, те правят велосипед с краката, докосват лявото коляно с десния лакът, усукват страничните мускули, заемат изходна позиция.

Няма нужда да гоните количество. Основното е да се концентрирате върху правилното изпълнение на упражнение, което симулира колоездене. Упражнението се повтаря няколко пъти подред, без да се прави почивка.

Най-добрата стратегия за терена

Няма начин да прекарате много време във фитнеса и да тренирате на апаратите, а желанието да намерите мускулесто тяло е голямо. "> Идеална стратегия за изграждане на мускули

Обърнете внимание на силовите тренировки

Те не изискват голям брой упражнения. По-добре е веднага да изберете някои от най-прогресивните тренировки, увеличавайки теглото всяка седмица.

Не пренебрегвайте правилното хранене.

Дори най-добрата кардио тренировка няма да помогне да се отървете от телесните мазнини, ако диетата е лоша. Без правилно съставено меню всички тренировки, натоварвания и други усилия ще бъдат напълно напразни. С други думи, изразходваното време и усилия няма да доведе до резултати.

За да не се чувствате гладни, включете в менюто сложни въглехидрати, не нарушавайте установения план за редовно хранене. Поддържането на мускулен гликоген позволява използването на пет грама въглехидрати за всеки два изпълнени сета.

Правете силова тренировка

Особено важен момент за тези, които спазват строга диета. Силовите упражнения ви позволяват не само да изграждате, но и да поддържате мускулния тонус, без да изисквате особени усилия.

Достатъчно е да извършвате прости асансьори от два до четири пъти седмично. Ако това е първото преживяване за начинаещ спортист, можете да изберете основната програма за силова тренировка и да я овладеете.

Бягайте два пъти седмично

Бягането не отнема много време, лесно се вписва в рутината на дори заети хора. Начинаещите, които никога досега не са участвали в някаква дейност, трябва да започнат да тичат с бавни темпове. Седмичните бягания бързо изгарят мазнините, изчезването на които позволява на мускулите да покажат своето облекчение.

Броят на сърдечните натоварвания зависи от генетичната предразположеност. Някои хора изискват малко или никакво натоварване за загуба на мазнини, докато други, напротив, трябва да положат максимални усилия. Независимо от това, натоварването, получено по време на бягане, ви позволява да изхвърлите „излишната мазнина“ за кратко време.

Никога не забравяйте три прости истини

 1. изграждането на мускули изисква силова тренировка;
 2. изгарянето на мазнини изисква бягане;
 3. за да получите красиво облекчение, трябва да се придържате към качествена диета.

Тези прости препоръки ще позволят на всеки, който иска да намери изваяно и тонизирано тяло, да постигне напредък след няколко седмици. Основното е внимателно да следите вашата диета и упражнения. Отидете на джогинг, разклатете пресата, извършете мъртъв лифт, следвайте диета и в близко бъдеще демонстрирайте на другите изключително облекчение на тялото си.

Изтегляне на мускул у дома - Видео