Glavni » general » 6 Načina na koje sam imao koristi od informacijske tehnologije

6 Načina na koje sam imao koristi od informacijske tehnologije

general : 6 Načina na koje sam imao koristi od informacijske tehnologije

Nećete trebati nikakav oblik duhovne objave da biste prihvatili da je svijet u posljednje vrijeme doživio neviđenu razinu razvoja tehnologije. Iznad svega je pojava mobilne tehnologije. Prošli su bili dani kad smo bili "knjižnice daleko od informacija". Kasnije su se stvari promijenile u "cybercafe away" od informacija.

Sjećam se onih starih dana posjećivanja kibernetičkih kafića (neki još uvijek rade) samo da provjerim poštu. Nešto kasnije, proizvođači mobilnih telefona pokrenuli su telefone s pristupom Internetu na nigerijsko tržište. To je olakšalo stvari. To su bili dani kada su ljudi kupili mobitel jednostavno zato što "može pregledavati".

Iz svega toga, počnem se pitati, stvari su doista doista promijenjene! Upravo tog poslijepodneva, krenuo sam na svoj "stari analogni" način života i pokušao sam što je više moguće usporediti one dane s današnjom stvarnošću.

S ovom revolucijom u web i mobilnoj tehnologiji uspjela sam:

  • Povećajte moju banku znanja: Google me povezuje s potrebnim informacijama. Kroz ovo sam mogao čitati gigabajte e-knjiga i nekoliko stranica informacija. Ovo mi je najvažnije.
  • Povežite se sa svojim starim prijateljima: Iskreno, nisam se trudio tražiti stare prijatelje srednjih škola na Facebooku kad sam se pridružio ... ali hvala Bogu što su oni učinili i pronašli me. Sada, ja sam povezan s nekoliko njih.
  • Povežite se s potencijalnim klijentima (Facebook me povezao s brojnim ljudima koji završavaju postati klijenti).
  • Napravite više utjecaja: putem SelfGrowth.com, mojih blogova i putem mojih ažuriranja FB-a.
  • Ostanite povezani s prijateljima, obiteljima, a osobito s mojim mentorima. (putem e-pošte, FB i telefonskih poziva).
  • Napravite više novca (popravljajući sustave, osmišljavajući web stranice i nudeći razne tehničke usluge).
Također pročitajte: U Gani, Glo zatvara trgovine i stanice

Mogao sam više raditi s tehnologijom, pogotovo u novije vrijeme, ali odlučio sam ga ograničiti na gore navedeno.

Dakle, što ste mogli učiniti s tehnologijom (bilo mobilnim ili bilo kojim drugim oblikom digitalnog proizvoda)? Sljedeći komentar molimo.

Preporučeno
Ostavite Komentar