Glavni » general » 6 ključnih obavijesti iz Appleovog WWDC 2016 događaja

6 ključnih obavijesti iz Appleovog WWDC 2016 događaja

general : 6 ključnih obavijesti iz Appleovog WWDC 2016 događaja

Prije nekoliko dana Apple je održao svoj WWDC 2016 događaj. Događaj je objavio nova ažuriranja za mnoge dijelove OS X, iPhone, Watch i TV. Otvorene su i nove usluge koje su prethodno zaključane, a sada postoje mnoge nove redizajniranja, dodajući i neznatno mijenjaju Appleovo iskustvo koje poznajemo.

Izdvajamo WWDC 2016

Ispod su 6 najvažnijih najava WWDC-a 2016. trebali biste biti zainteresirani za:

  1. Siri je sada otvoren za razvojne programere aplikacija: Apple je konačno otvorio svoj digitalni pomoćnik za aplikacije trećih strana kako bi iskoristio. Uskoro, ljubitelji WeChat, Facebook i više moći će raditi putem glasovne naredbe.
  2. OS X je sada MAC OS s više stvari: T njegova prva iteracija bit će nazvana Sierra, i usredotočit će se na kontinuitet preko uređaja. Universal Clipboard omogućit će korisnicima kopiranje i lijepljenje na više Apple uređaja. Siri će također imati značajku za korisnike stolnih računala. Javna beta verzija dolazi u srpnju s konačnim izdanjem koje dolazi prije kraja 2016. godine.
  3. Brži Apple Watch s novijim značajkama: watchOS 3 će učitati aplikacije sedam puta brže. Navigacija će biti jednostavnija. Postoji nova bočna tipka koja će se koristiti za pristup "pristaništu", omogućujući nosilima da se pomiču kroz svoje aplikacije.
  4. iOS će dobiti strašan previše: 3D Touch će dobiti novi način korištenja pod nazivom "Widgets". Za više informacija o aplikacijama putem ladice aplikacije ili zaključanog zaslona. Između ostalog, glazba i karte također će dobiti redizajn.
  5. Karte će sada imati Navigaciju: na novim Kartama korisnici mogu rezervirati vožnju na aplikaciji, platiti ih s Apple Payom ili rezervirati restoran. Također će imati navigaciju, prikazujući upute koje uključuju promet, uz dodatnu podršku za CarPlay.
  6. iMessage Revamped: usluga za razmjenu poruka je uzimajući veće emoji, kao i prijedloge za pretvaranje određenih ključnih riječi u emojiju. Ljudi će moći dijeliti glazbu izravno s Apple Music. Razvojni programeri imat će pristup za izradu aplikacija poput naljepnica.
Također pročitajte: Uspjeh uživa u putovanju

Sada imate jasnu predodžbu o tome što Apple pripada. Nadamo se sljedećem setu hardvera koji će objaviti kasnije ove godine.

Preporučeno
Ostavite Komentar