Glavni » general » 6 dana s Nokia N8 i 5 dana s Blackberry Bold 2

6 dana s Nokia N8 i 5 dana s Blackberry Bold 2

general : 6 dana s Nokia N8 i 5 dana s Blackberry Bold 2

Nokia N8 dobio sam čar u trenutku. Vidio sam recenzije na YouTubeu i pročitao recenzije telefona. Osobito me zanimao njegove multimedijske značajke, osobito video i performanse fotoaparata. Integracija društvenog umrežavanja koja je imala bila je i nešto što sam se veselio, pored e-pošte, USB-a na putu i tako dalje, znate.

Ja sam ga dobio i postaviti. Moja e-pošta: preuzeo sam svoje kontakte s usluge Ovi by Nokia (moj prethodni uređaj bio je Nokia E71). Moj visoki moment Nokia N8 bio je kad smo bili na Underground događaju koji se održao u The Rehab u Ajose Adeogun na otoku Victoria. Fotografirao sam, plesao s telefonom i snimio neki video. Također sam bio u mogućnosti podijeliti slike putem Facebooka i Twittera u stvarnom vremenu. Za mene, ono što trebam telefon učiniti je da mi pomogne učinkovito integrirati s velikih tri u društvenim medijima: Linkedin, Facebook i Twitter.

U mogućnosti sam uživati ​​u korištenju Twittera i Facebooka, instaliranjem i korištenjem aplikacije treće strane pod nazivom Snaptu (m.snaptu.com na mobitelu ili snaptu.com na webu)

Tipkovnica zaslona osjetljivog na dodir
To je bilo moje prvo iskustvo s dodirnim zaslonom. Često bih pogriješio prilikom unosa teksta na N8. Bilo je to strašno bolno, ali morala sam se postaviti na novu krivulju učenja.

Što još uživam u vezi s Nokia N8? Hmmmmhhhh! Yesssss! Yessss !!! Izvorni preglednik, onaj koji ste dobili s telefonom, bogat je i može vam omogućiti otvaranje više stranica. Imam tu stvar koju mogu ponovno raditi s telefonom; stavite palac i prst na zaslonu i povećajte ( zove se zvrcem za zumiranje - urednik ). To je bilo strašno.

Također pročitajte: Ovi chat sada pokreće Yahoo

Baterija nije mogla podnijeti zahtjeve za kombinacijom poziva, podataka i multimedije. Tjedan dana kasnije, morala sam ga pustiti da ode dobrodošlicu ... .. Blackbery 9700 Bold 2.

Danas obilježava moj 5. dan sa Blackberry telefonom. Imam svoje potrebe susreo se s kupinom. Za mene, mislim da je točka za bilježenje kada trebate dobiti mobilni telefon je da razmislite o specifičnoj funkcionalnosti koja odgovara vašem radu i osobnim potrebama.

Kada su moji prijatelji vidjeli na mojoj Facebook stranici, da sada koristim Blackberry Bold, bili su žarki i htjeli su znati što je meni u redu.

Uređaj kupine čini mi dobro:

  • Push e-pošte
  • Integracija društvenih medija: Facebook, Twitter, Linkedin, Blackberry Messenger i još mnogo toga. Uvijek postoji jedna aplikacija ili druga koja je dostupna za softver BlackBerry za razvoj aplikacija trećih strana. Ovo je plus izvrsne aplikacije koje je razvila tvrtka RIM
  • Višezadaćnost: ne moram zatvoriti poštu koju čitam kako bih otišla na Twitter ili na Facebook (koje koristim puno za angažman s publikom), iako ne možete pregledavati više web mjesta istodobno. Grafički prikaz web stranica je vrlo slab. * Eww *

Smiješno je, ne namjeravam se zvati s Blackberryom. Za glasovne pozive koristim Nokia C3.

Tu je - sažetak mojih iskustava s dva uređaja. Ako ste zamoljeni da odaberete između Nokia N8 i Blackberry 9700 Bold 2, koji biste odabrali?

Ako posjedujete BlackBerry, koje su jedinstvene značajke koje vas vole? Voljeli bismo čuti vas. Upotrijebite donji okvir za komentare.

Također čitajte: gadgete svugdje; ali nema moći napuniti ih

PS: za ljubitelje Nimbuzz i Snaptu, čuo sam da te dvije aplikacije rade i na Blackberryu. Pokušat ću ih i podijeliti s vama. Sigurno ću dugo imati ovu kupinu. Ali sha! Preglednik nije cooooool. Vani sam!

Preporučeno
Ostavite Komentar