Glavni » general » 50 poboljšanja koja dolaze na Symbian; Stari pas je dobio igru

50 poboljšanja koja dolaze na Symbian; Stari pas je dobio igru

general : 50 poboljšanja koja dolaze na Symbian;  Stari pas je dobio igru

Iako će uvijek biti oni koji tvrde da je Nokia ostao sam sa Symbian varijanta propast za platformu, istina je da je sada prolio od birokratskih uskih grla i konsenzus sastanaka, Symbian razvoj je sada u rukama Nokia i oni mogu premjestiti na svoje vlastiti tempo. Ljubitelji Symbiana uskoro će početi vidjeti plodove novog Nokia / Symbian pogona.

Prema vijestima iz Međunarodne konferencijske internetske konferencije za mobilne uređaje u Pekingu 2010., Nokia planira u sljedećih 12 do 15 mjeseci uvesti četiri ili pet nadogradnji na Symbian OS, dodajući novi izgled korisničkog sučelja i fleksibilniji početni zaslon jer nastoji ponovno riješiti svoj operativni sustav koji se bori, prema predstavljenom na Međunarodnoj konferenciji za mobilne internetske usluge 2010. u Pekingu u utorak.

Od tvrtke ComputerWorld: Nokia podupire više Symbian nadogradnji za 2011 -

Nadogradnja softvera planirana za prvo tromjesečje 2011. obuhvatit će više od 50 poboljšanja, uključujući preglednik s intuitivnim korisničkim sučeljem. U drugom i trećem kvartalu Nokia će dodati "novi izgled i dojam za korisničko sučelje, fleksibilniji početni zaslon, ažurirani HTML5 preglednik i lakši doživljaj ažuriranja softvera", prema slajdu s oznakom "Nokia Siemens Symbian 2011 fokus područja. ”

Osobno, ne mogu čekati taj novi preglednik - i nadam se da ćemo nešto približiti onome što je mikroB na N900.

Osim toga, stari Symbian još poučava nove pse neke od svojih starih trikova. Ili, novi psi dolaze u skladu s onim što čini Symbian oznaku.

Također pročitajte: Nokia 5800 XM firmware ažuriran na v51.0.006

Nedugo prije, iOS je dodao mape za aplikacije - mudra odluka, ako me pitate - i nije iznenađujuće da Android obožavatelji sada pronalaze uobičajeni izbornik omiljenog operacijskog sustava koji je zamrljan. Zato, pozdravite Organizator mapa, aplikaciju za Android koja korisnicima omogućuje organiziranje svog početnog zaslona mapama. Pročitajte pregled aplikacije - Pregled aplikacije za Android - Organizator mapa.

Symbian može biti uhvaćen u UI odjelu (i radiš jako dobro previše), ali svi drugi su uhvatili korak s Symbian u svakom drugom odjelu. Nadam se da će navijači na svim stranama biti pametni i pokazati poštovanje prema konkurentnim platformama.

Osobno, ako ste mi ponudili 1 milijun dolara za Symbian-powered Nokia N8, budite sigurni da neću ugristi. Ovo su uzbudljivi dani da budu korisnici Symbian. Najsvestraniji mobilni operacijski sustav na svijetu zasigurno postaje sve bolji - i izgleda da je to u dobroj brzini.

Preporučeno
Ostavite Komentar