Glavni » general » 5 stvari koje niste znali o Mister Mobility

5 stvari koje niste znali o Mister Mobility

general : 5 stvari koje niste znali o Mister Mobility

Ovog tjedna sam bio na lijekovima i tako je loše zabrljao moje tijelo i um da se sna spavala protiv mene svake noći, na kraju je osvojila bilo koje vrijeme između dva i tri ujutro i ostavivši me probuditi do pauze na dan. Ili možda nije lijek, već nešto drugo. U svakom slučaju, ovdje sam još uvijek budan u nedjelju ujutro u 3, 24 ujutro i dosadno kosti. Ako ovo čitate, sumnjam da vam je također dosadno, ili samo ovdje zbog intrige. Mislio sam da ću staviti neke trivijalnosti o sebi samo za udarce. Da; stvari koje dosade.

  • Prvo sam mobilni uređaj u vlasništvu kao tinejdžer - palmtop / PDA kao dar tata. Bila je to ljubav na prvi pogled. Sjećam se da sam imao Casia i Psion. Ne sjećam se previše drugih marki. Psion je bio preci Symbian
  • Dobio sam svoj prvi mobitel 2002. godine. Motorola Talkabout T2288. Imali su jednobojni (zeleni) zaslon i WAP preglednik. Maksimalna brzina interneta na njemu, temeljena na sklopovnim podatkovnim podatcima, bila je mračna 9, 6 kbps. Da; i to je tada bilo najsuvremenije. Vaš Nokia 3310 uopće nije imao internet!
  • Kao mladi, nikad nisam pročitao seriju Mills and Boon ili bilo koji romanski roman. U redu, pokušao sam čitati jedan, mislim, i iskoristio se tijekom iskustva. Čitao sam uzbudljivu seriju Nick Carter - Killmaster i nekoliko drugih naslova. Kao odrasla osoba, još uvijek ne čitam romantiku. Romantični romani su me rodili.
  • Isto vrijedi i za filmove. Radije bih vidjela triler ili znanstvenu fantastiku nego gledati romantiku. Ako moram gledati film s tematikom romantike, ona mora biti romantična komedija. Da; komedija to čini u redu. Romantika je dosadna, čak i dosadna
  • Volim stripove - sve vrste stripova: nogomet (Hot Shot Hamish i Mighty Mouse u Roy Of The Rovers, bilo tko?), Super junaci, humor, et al. Opet, osim romantike.
Također pročitajte: Zašto je gomila izvor aplikacija za otkrivanje nevjere loša ideja

Tamo. Napisao sam sve gore u kojem - dvadeset minuta? Sada, što da radim s ostatkom moje noći. Uzdah.

Preporučeno
Ostavite Komentar