Glavni » general » 5 stvari koje mogu dobiti vaš račun društvenih medija obustavljen

5 stvari koje mogu dobiti vaš račun društvenih medija obustavljen

general : 5 stvari koje mogu dobiti vaš račun društvenih medija obustavljen

Mnogi od nas zapravo ne mogu živjeti bez nekih društvenih medijskih aplikacija. Svakoj minuti provjeravamo neke od naših ažuriranja i čitamo najnovije.

Jedna od najvećih noćnih mora koje doživljavamo na društvenim medijima jest zabranjivanje vašeg računa. Mnogi ljudi ni ne znaju zašto su bili zabranjeni. Jednostavno primjećuju da više ne mogu pristupiti računu. Moglo bi doista biti frustrirajuće, pogotovo kada ste sakupili toliko sljedbenika na tom konkretnom računu.

Tu zabranu uzrokuje neka aktivnost na računu društvenih medija koji se smatra sumnjivim. Sada ćemo istražiti pet takvih aktivnosti koje mogu obustaviti vaš račun:

Stvaranje prijatelja

Za korisnike Snapchata, aplikacije treće strane koje vam pomažu u snimanju sa slikama na zaslonu velika su ne-ne. Ne samo da je taj čaroban čin, nego i prostor za hakere da se upadaju u račune i ispuste osobne fotografije. Dakle, u osnovi, ako Snapchat ne uključuje funkciju, ne smijete joj omogućiti pristup vašem brzom računu za chat.

Tražite novac

Na Tinderu, ne možete staviti riječi "Oslabite me" u svoj profil ili čak pitati ljude da vam šalju novac, čak ni kao šala! Ovo je pravilo vrlo jednostavno. Tvrtka ne želi prosjake na svojoj aplikaciji. Dakle, ako ne želite da vaš račun bude obustavljen, ne molite.

Prikazivanje Nudes

Ovo je vrlo kontroverzno. Unatoč nekoliko prosvjeda iz pokreta "Slobodno bradavicu", golotinja je i dalje strogo zabranjena na Instagramu. Jedina vrsta dopuštenja golotinje u aplikaciji je slika "žena aktivno dojenja" i golotinja u slikama i skulpturama.

Također pročitajte: Nokia 230 Dual SIM značajke, specifikacije i cijena

Liječenje lijekova

Kao što je popularna izreka "Odbaci ne droge", aplikacije društvenih medija zapravo su udarci protiv ilegalne upotrebe lijekova ili bilo kojeg oblika zlouporabe droga. Dakle, ako stavite "$ $ $ za lijekove" na svoj status, bili bi zabranjeni.

Previše prijatelja

Ovo je prilično smiješno. Kako pretvaranje previše prijatelja postaje problem? Dopustite mi da objasnim. Nakon što počnete dobivati ​​prijatelje poput luda na Snapchatu, dobro provjerite e-poštu i broj telefona ili drugo, računalo može preuzeti vaš račun kao spamera ili bot i obustaviti vaš račun.

Preporučeno
Ostavite Komentar