Glavni » general » 5 najboljih aplikacija za prepoznavanje glasa za Android

5 najboljih aplikacija za prepoznavanje glasa za Android

general : 5 najboljih aplikacija za prepoznavanje glasa za Android

Aplikacija za prepoznavanje glasa dolazi u korist različitim ljudima, osobito onima koji voze puno. Tekstiranje ili razgovor na telefonu tijekom vožnje nije samo protuzakonito, već i opasno. To je u stranu, može odvratiti osobu i uzrokovati da se izgube. To bi bio veliki problem ako se osoba odvede u život. Srećom, aplikacije za prepoznavanje glasa čine takve situacije puno lakše. Evo pet najboljih aplikacija za prepoznavanje glasa Androida. U redu je ako osoba nema Android jer su neke od tih aplikacija kompatibilne s drugim sustavima.

Google Voice Search
Najbolja aplikacija Trgovine Google Play je Google Voice Search, što vam daje prednost. Ova praktična aplikacija ima mogućnost prepoznati 90 posto riječi koje se koriste u zajedničkom rječniku. Radi jednostavnim dodirivanjem ikone mikrofon i govoreći sve što je potrebno. Ova je aplikacija također izvrsna za brzo pretraživanje na Googleu. Preporuča se povećati glasnoću tako da se mogu čuti pisane riječi.

Speaktoit
Ne samo da će ova aplikacija ispisivati ​​ono što osoba kaže, nego može pratiti i naredbe poput otvaranja e-pošte. Baš kao i Google Voice Search, Internet je u mogućnosti provoditi internetska pretraživanja putem aktivacije glasa. Aplikacija je toliko produktivna da je spomenuta u časopisu Forbes. Također će obavijestiti osobu o važnim događajima i prigodama. Speaktoit zapravo ima svoje sjećanje. Ova aplikacija ima priliku prilagoditi se rasporedu osobe.

Govor / Tekst Notepad
Ova je aplikacija savršena za spremanje zaporki, datuma rođenja, obljetnica i drugih važnih informacija. Nadalje, može se koristiti za bilježenje, što bi bilo savršeno za studente. Određene riječi mogu biti istaknute u različitim bojama kako bi se pomoglo organizaciji. Budući da ova aplikacija pohranjuje važne informacije, ona ima sigurnosnu značajku koja neće dopustiti pristup bez točne lozinke. Naravno, osoba je u stanju promijeniti lozinku u bilo kojem trenutku. Aplikacija Govor / Tekst neophodna je za bilo tko.

Također pročitajte: Fotografije iz Calabar karnevala 2015! Najveća ulica u Africi

AppWiki aplikacija za prepoznavanje glasa
Aplikacija Ask / Wiki-Voice idealan je za one koji vole tražiti stvari na Wikipediji. Djeluje tako brzo da će donijeti rezultate pretraživanja za nekoliko sekundi. Ova aplikacija podržava tri jezika koji su češki, engleski i njemački. O ovoj aplikaciji nije bilo samo sretnih recenzija na Trgovini Google Play.

Utter Voice Command
Utter Voice Command je sposoban obavljati zadatke kako on-line tako i offline. Sada se lako može otvoriti pristiglu poštu, poruke ili bilo koju drugu aplikaciju pomoću Glasovnog naredbe. Djeluje super brzo i ima vrlo napredne algoritme. Ova nevjerojatna aplikacija omogućuje svima što učiniti na telefonu bez uporabe ruku. Može postaviti alarme, rasporede, ići na Facebook, glazbu i još mnogo toga.

Sve pet ovih aplikacija jednostavno se aktiviraju glasom i korisnicima Androida pružaju više praktičnosti. Na određene načine, neki od njih su bolji od drugih. Nema razloga zašto osoba ne može preuzeti više od jedne od tih aplikacija. Međutim, svatko bi trebao imati barem jednu od tih aplikacija.

Preporučeno
Ostavite Komentar