Glavni » general » 4G LTE Speed ​​Showdown: Lagos protiv New Yorka

4G LTE Speed ​​Showdown: Lagos protiv New Yorka

general : 4G LTE Speed ​​Showdown: Lagos protiv New Yorka

Dečki iz Laptop magazina odlazili su u grad kako bi pokrenuli brzinu testiranja na četiri (4) 4G LTE mrežama u New Yorku - ATT, Sprint, T-mobile i Verizon u NYG 4G Showdownu. Rezultati 4G LTE testova brzine vjerojatno će šokirati ljude ovdje u Lagosu koji misle da naše 4G mreže ne isporučuju 4G uopće. Da bih ga zaželio, ono što sam učinio bio je pokrenuti niz 4g lte testova brzine na Smile 4G ovdje u Lagosu. Osmijeh je jedina 4G mreža kojoj imam pristup, pa će to morati učiniti za sada.

Za moje osmijeh 4G LTE brzine testova, proveo sam šest testova na raznim mjestima, uključujući: Alausa, Ojodu, Sabo, Ikeja i Lagos Island. Dolje su rezultati prosječnih rezultata. Ne postoji "App Download" rezultat za Smile jer nisam pokrenuo taj dio testa kao što su vodili dečki iz Laptop Magazinea. Moj uređaj je davao pogrešku o nedostatnom prostoru ". U svakom slučaju, to je na stranu, ovdje je fer pregled brzina preuzimanja New Yorka najboljih u odnosu na ono što je vjerojatno Lagos 'najljepši:

Zanimljivi rezultati; Ne? Osmijeh 4G nije učinio previše loš, a na trećem mjestu iza Verizon i T-mobile. To je značajno bolje od obje 4G mreže ATT i Sprint.

Imajte na umu da je Smile 4G jedina 4G mreža u Lagosu svjesna čije SIM kartice možete ući u vaš smartphone ili tablet. Za sada ćete dobiti uslugu samo za podatke, budući da Smile ne nudi uslugu glasa (još?). Ako netko zna bilo koju drugu mrežu 4G koju možete upotrebljavati na mobilnom uređaju ili tabletu, podijelite ga u odjeljku s komentarima u nastavku.

Također pročitajte: Microsoft želi da korisnici ne-originalnog sustava Windows nadogradnju lako mogu nadograditi

Ne; ovo nije promocija za Smile 4G.

Preporučeno
Ostavite Komentar