Glavni » general » 4G "širokopojasni" na 400 kbps?

4G "širokopojasni" na 400 kbps?

general : 4G "širokopojasni" na 400 kbps?

Mrzim pisati o ovakvim stvarima, ali ja se također lako smijem kad se lažno oglašavanje koristi kako bi privuklo korisnike samo da im ponudi uslugu koja je daleko ispod onoga što je oglašeno.

Usluge 3, 5 G pružaju teorijski maksimum od 3, 6 m / s ili 7, 2 m / s ovisno o instaliranom kapacitetu vašeg mrežnog operatora. Na primjer, pomoću usluga od 3.5G iz MTN-a ili Glo-a, tijekom sajamskih sati u danu možete doživjeti više od 1, 8mps i uživati ​​u brzinama od 200-600kbps tijekom drugih razdoblja. Naravno, znamo da se ponekad pogoršava.

Stvar je u tome što s postojećim 3.5G uslugama brzine koje doživljavamo ne ograničavaju operator. Čimbenici poput zagušenja i vremenskih uvjeta mogu utjecati na brzine koje doživljavamo, ali nema namjerne kape.

Zbog toga se osjećam ugodno provoditi usluge planova Swift Networks i saznati da na svojim 4G WiMax "širokopojasnim" internetskim uslugama čini se da su pretplatnici ograničeni na doživljavanje maksimalnih brzina od 400 kbps, 512 kbps, 768 kbps i 1 MBps ovisno o planovima odlučiti se za. Kao što Dayo bi rekao, Kakvo je to značenje?

WiMax bi trebao isporučivati ​​3-6Mbps Down (s praskama preko 10Mbps)

Zašto oglašavati svoje usluge kao 4G ako je većina pretplatnika spriječena da ikad doživljava bilo što blizu istinitim 4G brzinama?

Iako na servisnim planovima nema podataka o ograničenjima, netko ih treba reći da su 400 kbps, 512 kbps, 768 kbit / s i 1 MB / s ne 4G brzine . Bože, nisu ni 3, 5 G brzine.

Nemam goveđa protiv 4G, WiMaxa ili Swifta, ali touting 4G kao marketinšku kampanju kada od pretplatnika ne dobivaju nikakvu šansu da ikad zabilježe 4G brzine zvukom obmanjujućim. Oprosti, ne grižem.

Pročitajte i sljedeće: Evo kako izbrisati podatke aplikacije za iPhone

PS: Prije nego što sam objavio taj komad poslao sam Swift mrežama da traže objašnjenje o njihovim planovima prije četiri (4) dana. Moja namjera nikada neće imati negativan utjecaj na milijune Naira vrijednih investicija, stoga se trudim tražiti informacije. Do danas, međutim, nisam dobio odgovor. Kao takav, nastavio sam s objavljivanjem ovog članka.

Evo pošte s zaglavljima:

od Yomi Adegboye
vrijeme pošiljatelja Poslano u 20:45 (GMT + 01: 00). Trenutno vrijeme: 19:00. ?
na [email protected]
cc [email protected]
datum 5. veljače 2011. 20:45
predmet Swift 4G
mailom po yomiadegboye.com

Zdravo,

Nedavno sam predao brošuru koja oglašava 4G usluge Vaše tvrtke. Brošura se odnosi na Vašu web stranicu, gdje sam provjerio različite planove. Primijetio sam da su pretplatnici ograničeni na doživljaj maksimalnih brzina od 400 kbps, 512 kbps, 768 kbps i 1 MBps, ovisno o planovima za koje se odlučuju.

WiMax bi trebao isporučivati ​​3-6Mbps Down (s praskama preko 10Mbps). Pitam se zašto se usluga oglašava kao 4G ograničava pretplatnike na način koji osigurava da neće doživjeti 4G brzine.

Možda je došlo do zastarijevanja informacija o web stranici?

Radujem se što ću vam čuti.

Pozdrav,

Yomi Adegboye
Izdavač / glavni urednik, MobilityNigeria.com
Direktor tvrtke Alireta.com

Jesu li prekomjerno reagirala i izradivala planinu iz brda? Je li to samo ja? Budući da dobri ljudi u Swift-u nisu imali vremena razjasniti probleme, postoji li netko tko je ovdje koji koristi ili koristi Swiftovu uslugu 4G i može li nam reći jesu li planovi tako ograničeni maksimalnom brzinom objavljenom na njihovoj web stranici?

Čujemo od vas, pa zainteresirani pretplatnici mogu napraviti inteligentne izbore.

Preporučeno
Ostavite Komentar