Аралия Манджу в културизма

Полезният укрепващ ефект на Манджу Аралия е познат от древни времена. Това дърво, принадлежащо към семейство Аралиеви, расте в Китай, Приморски и Хабаровски територии, както и в Манджурия. Последният факт е основната причина, че Аралия се нарича Манджу. Растението има тонизиращ ефект, стимулира синтеза на протеини, намалява кръвната захар.

съдържание

  • 1 Аралия Манджу в културизма
  • 2 Анаболен ефект на аралия
  • 3 Как да приемате
  • 4 отзива

Аралия Манджу в културизма

Тинктурата, направена от това растение, се използва в културизма. Бодибилдърите пият лекарството във фазата на зареждане с въглехидрати, както и с цел повишаване на производителността, устойчивостта на организма към инфекции и енергийната продукция на организма. Употребата на тинктури от Аралия Манджуриан позволява на спортиста бързо да се адаптира към неблагоприятните промени в условията на околната среда.

Билков препарат активира централната нервна система, ви позволява да облекчите умората и да подобрите качеството на процеса на възстановяване. Аралия Манджуриан има ефект на понижаване на захарта, което спомага за повишаване на апетита и това води до увеличаване на масата на културист. Поради увеличаването на общата активност и производителност, спортистите са в състояние да консумират повече храна и, следователно, увеличават енергийните си разходи.

За атлетичните постижения в силата най-голяма стойност имат тонизиращите свойства на манджурската аралия, които са много по-силни от другите адаптогени. Според този критерий тинктурата е на второ място след розово радио. Наред с тонизиращ ефект растението проявява и други положителни свойства. Аралия влияе благоприятно на съня, повишава защитните функции на тялото, мотивира тренировките. Приемът на тинктурата води до подобряване на благосъстоянието и настроението. Пиенето на този билков препарат се препоръчва на тези, които страдат от понижена концентрация на вниманието, морална и физическа умора, депресирано и депресирано състояние и намаляване на сексуалното желание.

Анаболен ефект на аралия

Бодибилдърите често приемат тинктурата от Манджу Аралия като анаболен. Провокира скок на хормона на растежа, което предизвиква анаболен ефект. Той подобрява апетита на спортиста и ви позволява да спечелите прилична маса. Трябва да се има предвид, че ефектът от приемането на аралия като анаболен винаги е по-нисък от този на инсулин или AS.

Как се приема

Бодибилдърите се съветват да пият лекарството два пъти на ден. Курсът продължава месец. Една доза е 10 капки. Увеличение на количеството тинктура трябва да се приема, когато след няколко дни след началото на приема, ефектът ще бъде или незначителен, или напълно отсъстващ. Дозировката се увеличава до 30 капки на ден.

Отзиви

Повечето спортисти реагират положително на тинктурата. Бодибилдърите особено харесват факта, че Манджу Аралия е абсолютно екологично чист, има достъпна цена. Лекарството не се рекламира, така че не всички културисти дори предполагат за съществуването му. Разбира се, не трябва да очаквате силен ефект. Но, като се има предвид ниската цена и естествеността на тинктурата, ефектът й е напълно приемлив. Трябва да се има предвид, че лекарството не е проучено напълно, така че няма смисъл да се потвърждава или опровергава каквато и да е информация за това растение.