Съвети Франко Коломбо.

Франко Коломбо е пример за това как да се преодолеят трудностите. Само чрез преодоляване на трудностите набирате сила. Но без бой, силата не означава нищо, защото победата може да бъде спечелена само като се бори за нея.

Франко е приятен разговорник с отлично чувство за хумор и той остава така през целия си живот. И в живота си трябваше да се бори много, включително и със себе си. Често се опитваше да направи невъзможното и успя. Стъпка отвъд ръба на разумното и истинското - именно от такива стъпки се състои животът ни. Франко и Арнолд са разработили някои съвети, които могат да се прилагат не само при тренировки, но и в житейски ситуации.

1. Формулирайте целта (най-важното за постигането на целта е да я следвате стабилно, ако вече сте взели такова решение, да бъдете верни на целта).
2. Не се отказвайте от целта си (основното е да следвате собствените си правила, изключете въпросите „защо е необходимо това“, „колко усилия струва“)
3. Само работата и работата върху себе си ще ви даде самочувствие (колкото повече успех постигате, толкова повече увереност ще имате. Изберете своя път и го следвайте, не гледайте другите. Вашата задача е да изпълнявате целите, които сте си поставили за себе си ).
4. Крайната цел изглежда нереалистична и пътят към нея е дълъг (не забравяйте, че на теория възможностите на човек са безкрайни. Представете си дълго стълбище, което трябва да преодолеете. Бъдете сигурни, че ако някой може да направи това преди вас, можете),