Лазар Ангелов

Лазар Ангелов е роден в град София (България) на 22 септември 1984 г. С ръст от 180 см, теглото му е 88 кг.

По своята възраст този човек достига значителни висоти не само в областта на бодибилдинга и баскетбола, които той е любил още от детството, но и в областта на шоубизнеса (Лазар участва активно в снимките на клипове и реклами).

Преди да вземе решение за кариерата на културист и личен треньор, Лазар се занимаваше с баскетбол на професионално ниво от 10 дълги години и през това време успя да спечели почетно място на един от най-добрите играчи в своя отбор. На 16-годишна възраст е приет в младежкия национален отбор, след което преминава в националната си баскетболна лига. И сега, на 18-годишна възраст, Лазар влиза в армията, откъдето произхожда страстта му към света на културизма. След известно време той ще получи специален сертификат на професионален треньор на Националната спортна академия, след което кариерата му започва в работата с хора, заинтересовани да реализират собствения си потенциал.

Целият живот на Ангелов е посветен на културизма. От 2006 г. многократно участва в различни турнири, в които заема поне трето място. Според самия културист той никога не е разпознавал стероидните лекарства, нито пък употребата им.

Уникалността на спортиста се крие в притежанието му на един от най-впечатляващите коремани в света. Може би точно това е аргументът, който накара хората ежедневно да се обръщат към него за съвет относно тренировките и здравословното хранене. И за да се справи с огромен поток от съобщения и съобщения, спортистът създаде специален уебсайт, в който качва новини и полезна информация за тези, които се нуждаят от професионални съвети.

съдържание

 • 1 Наскоро беше проведено кратко интервю с Лазар:
  • 1.1 Какви неща или събития в живота допринасят за запазването на мотивацията ви "> 1.2 Що се отнася до храненето, какво ядете?
  • 1.3 Ако ви бъде зададен най-често срещаният въпрос, какво е това?
  • 1.4 Какво смятате за най-голямото си постижение?
  • 1.5 Какво планирахте за бъдещето?
  • 1.6 Лазар Ангелов

Наскоро бе проведено кратко интервю с Лазар:

Какви неща или събития в живота допринасят за поддържане на мотивацията ви?

Добра музика и мили хора, които винаги ме подкрепят. От музика следвам указанията на рап гангста и хип-хоп, но наскоро започнах да седя на различни саундтраци и хеви метъл. Всеки ден получавам стотици съобщения и писма от клиенти, които гордо и радостно ме информират за постиженията си. Именно поради това разбирам, че моят пример може да вдъхнови и други и това ме насърчава да продължа още повече.

Докосване по темата за храненето - какво ядете?

Необходимо е да се спазва правилната схема на хранене, за която диетата е разделена на 7 приема. Първият включва 6 белтъка заедно с овесена каша. Вторият включва меко пилешко филе с ориз. Хранейки се за трети път, ям бадеми и протеини. На четвъртия прием най-подходящ е вторият прием - меко пилешко филе с ориз. За пети път можете да комбинирате салата с риба тон. Освен това, при шестия прием, организмът да получи отново протеин не пречи на пилешкото филе с ориз (както при втория прием). В крайна сметка храната може да бъде обогатена с традиционното българско ястие извара. Той ще осигури на организма необходимото количество казеин.

Ако ви бъде зададен най-често срещаният въпрос, какво е това?

"От колко време тренирате?"

Моят отговор е "Цял живот"

Какво смятате за най-голямото си постижение?

Това намерих своя път през живота. Аз съм начинът, по който исках да се видя в миналото. Имам любимия си бизнес, но това не е ли показател?

Какво планирахте за бъдещето?

Искам целият свят да види атлетичното ми тяло. И заедно с това, продължете да помагате на всички, които се нуждаят от моите съвети и подкрепа. И също така бих искал да променя общественото мнение за мъжете фитнес модели. От моя гледна точка те не трябва да приличат на Кени - момчетата на куклата Барби, а като истински герои на блокбастери и екшън филми.

Лазар Ангелов