Богата пиана

Рич Пиана е известен бодибилдър с нереално големи ръце, обемът на който надвишава 56 см. Такъв обем на ръката не е рядкост в съвременния бодибилдинг, но формата и формата на Рич изглеждат напълно неестествени. „Синтолщик“ - първата мисъл възниква при поглед на Пиана. Да, Рич не отрича, че е използвал Synthol, той открито говори за това във видеоклиповете си. Подобно изявление предизвика разгорещен дебат в мрежата. Рич засне друго видео съобщение, в което подчерта, че е опитвал Synthol, за да изпита какъв наркотик е, но това не означава, че все още го използва. „Използвах го и съм добър в това. Когато го опитате върху себе си, ще разберете, че това е кучешко лайно и че при никакви обстоятелства на тази планета не можете сами да си правите тези инжекции. Всеки, който е опитал Synthol върху себе си, знае, че казвам истината. Тези, които не са го опитвали, продължават да носят всякакви глупости “, казва Пиана. Всъщност тайната на Рич Пиана не е в Synthol.

Стероидната история на Рич започна на 18-годишна възраст в подготовката за младежкото състезание. Пиана каза, че първият му курс е много прост. Той използвал тестостерон и дека (дураболин), по 1 см3 от всяко лекарство седмично. Рич добави 12, 5 кг за 8 седмици, 10 кг от тях бяха мускулна маса. Пиана твърди, че не е бил слаб тийнейджър дори преди да е приемал стероиди, бенч пресът му е бил 140 кг. След 8-седмичен курс, пресата му се покачи до 165 кг (185 кг на моста). В резултат на това той стана абсолютен победител в състезанията, за които се подготвяше. Първият успех завъртя главата на водещия, Пиана вече не можеше да спре.

Богатата Пиана не успя да постигне висота в конкурентния бодибилдинг, но успя да се превърне в отличен бизнесмен . На 22 години си е поставил за цел по всякакъв начин да спечели добро жилище. Той започна да отлага всеки цент, спестявайки от всичко. В едно от клиповете Рич сподели диетата си на времето. Той яде 6 пъти на ден, всяко хранене се състоеше от половин пакет равиоли и 4 цели яйца. Понякога Пиана добавяла към яденето си малко овесени ядки или ориз, за ​​да увеличи количеството на въглехидратите. Максималната цена на такава диета му струва 8-10 долара на ден. Така Пиана яде година и половина. Всяка неделя обаче си позволяваше да яде от сърце в кафене веднага за сумата от 10 долара.

Благодарение на този аскетизъм, Рич успява да направи някои спестявания, които му помогнаха да започне собствен бизнес. Сега Рич е успешен бизнесмен, купуващ недвижими имоти в Тексас. Той живее в шикозно имение, има голяма колекция от ексклузивни тунирани коли. Рич Пиана е личен треньор повече от 20 години.

Мотивация - богата Пиана