Glavni » general » 4 stvari koje biste trebali razmotriti prilikom odabira mobilnog uređaja

4 stvari koje biste trebali razmotriti prilikom odabira mobilnog uređaja

general : 4 stvari koje biste trebali razmotriti prilikom odabira mobilnog uređaja

S toliko različitih mobilnih telefona na tržištu, može biti zastrašujući zadatak koji odabire koji uređaj kupiti za vašu upotrebu. Evo nekoliko savjeta:

1. Prikaz i veličina
Koliko vam je velika prikaza? Veličina suvremenih telefona obično je izravno proporcionalna veličini njihovih zaslona. Koje vrste zadataka želite izvršiti sa svojim telefonom? Trebat će vam veliki zaslon ako namjeravate čitati dokumente ili gledati videozapise. Za videozapise potreban vam je više od veličine. Treba vam oštar, svjež zaslon.

2. Koje mogućnosti povezivanja?
Ako vam je potreban internet u pokretu, nemojte se podmirivati ​​za sve koji nemaju najmanje 3G. A ako vam je potreban super brz pristup, HSDPA / 3.5G telefon mora biti potrebno.

Ako vise objesite oko vrućih mjesta, trebali biste gledati i uređaj s Wi-Fi radijom. Nema smisla ignorirati te velike brzinske WLAN mreže oko vas!

Što se tiče lokalne povezanosti, ako ćete prenijeti datoteke s jednog uređaja na drugi, morate imati telefon s Bluetooth i / ili USB povezivanjem.

3. Preferirani unos teksta
Ako trebate unijeti prilično dobar iznos teksta, svakako trebate uređaj s QWERTY tipkovnicom. Nećete dobiti brzine prijenosnog računala, ali to je puno bolji od tipkanja više tipki na običnim telefonskim tipkovnicama.

Moderni zaslon osjetljiv na dodir također imaju vrlo dobre opcije tipkovnice na zaslonu. Možete i pogledati u tom smjeru. Samo pazite na prijetnju autokorekcije, ili biste mogli napisati katastrofalnu poruku e-pošte.

4. Životni vijek baterije
U mnogim dijelovima svijeta i u određenim radnim scenarijima, vrlo je dobra izvedba baterije važna. Ako vam je važno, obavezno pitajte.

Također pročitajte: Kako postaviti roditeljske kontrole na Mac računalu

razni
Možda imate i druge kriterije koje trebate postaviti, ovisno o vašim specifičnim potrebama. Sažetak je da trebate postavljati pitanja prije nego što potrošite svoj teško zarađeni novac na taj novi smartphone.

Sve najbolje! Podijelite ovaj post sa svojom mrežom. Hvala.

Preporučeno
Ostavite Komentar