Glavni » general » 3 savjeta kako biste vaš iPhone napunili brže

3 savjeta kako biste vaš iPhone napunili brže

general : 3 savjeta kako biste vaš iPhone napunili brže

Android smartphone ima jednu prednost u odnosu na iPhone: mnogi od njih sada imaju neki oblik brzog punjenja. Nadam se da će sljedeći iPhone biti opremljen brzim punjenjem. Međutim, za trenutne modele iPhone, naplata je prilično spora. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da vaš iPhone napravi brže:

  1. Koristite punjač za iPad: punjač za iPad puni se od iPhone punjača. Isporučuje 12W i 2.1A snage u usporedbi s iPhone punjačem, koji nosi samo 5W i 1A snage. Također, punjač za iPad je kompatibilan sa svim Apple mobilnim uređajima.
  2. Napunite svoj iPhone u načinu rada s niskim napajanjem: Ovaj način rada smanjuje performanse uređaja i produžuje trajanje baterije. Kad se uključi napajanje uz nisku snagu, povećava se brzina punjenja.
  3. Uključite način rada u zrakoplovu: ovo isključuje sve oblike bežičnih veza na vašem uređaju. Punjenje vašeg iPhone uređaja s načinom rada u zrakoplovu uključeno znači da nećete dobiti nikakvu obavijest. Međutim, to je samo mala cijena koju treba platiti za naplatu vašeg iPhonea brže, zar ne?

Ako je moguće, možete učiniti sve tri ove savjete odjednom, a zatim gledati iPhone napuniti brže nego ikad.

Preporučeno
Ostavite Komentar