Glavni » general » 3 razloga zašto biste trebali upotrebljavati novu aplikaciju Google Prevoditelj

3 razloga zašto biste trebali upotrebljavati novu aplikaciju Google Prevoditelj

general : 3 razloga zašto biste trebali upotrebljavati novu aplikaciju Google Prevoditelj

Ako ste česti preglednik weba, trebalo je doći vrijeme kada ste trebali nešto prevediti na drugi jezik. Najbolje je kladiti se u takvim scenarijima da koristite Google Prevoditelj, bilo na webu ili putem aplikacije. Google je dodao neke zanimljive nove značajke aplikaciji i mislili smo da biste ih trebali doživjeti:

Značajke novog Google Prevoditelja

1.) Dodirnite za prijevod : ova značajka omogućuje vam da jednostavno kopirate tekst u bilo kojoj aplikaciji i vaš se prijevod pops up. To vam štedi stres kopiranja i zalijevanja teksta između Google Prevoditelja i drugih aplikacija. Značajka funkcionira za sve dostupne 103 jezika na telefonima koji koriste Jellybean (4.2) i više.

2.) Izvanmrežni način: Google je preuzeo jezike za preuzimanje u malim pojedinačnim paketima. Pomoću toga možete preuzeti jezik izbora i prevesti kad god želite.

3.) Riječ objektiva: Ovo je značajka koja koristi vašu kameru za trenutačno prevođenje teksta na 29 jezika. Kineski je najnoviji dodatak. Samo usmjerite fotoaparat na strani tekst i preveden je na vaš jezik izbora. Ona također radi izvan mreže.

Sve možete pokušati tako da preuzmete aplikaciju za Google Prevoditelj za Android OVDJE.

Preporučeno
Ostavite Komentar