Leuzea в културизма

Safflower Leuzea е едно от малкото растения, което проявява анаболен ефект. Поради най-новото качество, тази култура представлява интерес не само за селскостопански и терапевтични, но и за спортни цели.

съдържание

 • 1 Полезни свойства
 • 2 Как да приемате Levzea "> 3 Levzea P
 • 4 Ekdisten
 • 5 мнения за културист Leuzea

Полезни свойства

Това растение има следните ефекти:

 • повишава показателите за мощност и скорост на организма;
 • тонизира умствената и физическата активност след преумора;
 • помага при мъжка импотентност, намалена работоспособност, слаб имунитет;
 • помага за облекчаване на симптомите на сърдечно-съдови заболявания.

Leuzea се препоръчва за употреба, за да:

 • подобряване на качеството на възстановяване на тялото и мускулите след силови тренировки;
 • повишаване на издръжливостта;
 • повишаване на защитните характеристики на тялото;
 • решаване на проблеми със сексуалното желание.

Това хомеопатично лекарство, имащо анаболни ефекти, помага на спортистите в процеса на масово набиране. Освен това употребата му стабилизира пулса, намалява натоварването върху сърцето. Ако следвате всички препоръки относно дозировката на приема на лекарството, тогава не се появяват странични ефекти. Този факт, разбира се, е основното предимство на растението.

Високият анаболен ефект на левзеята се дължи на наличието на стероидни съединения в състава на фитоекдизоните. Това, както и други качества на лекарството, направи това билково лекарство доста популярно сред културистите.

Как да приемате левзее правилно?

Най-популярната форма на левзея сред културистите е екстракт от алкохол или тинктура. Лекарството, произведено в тази форма, е червена течност с горчив вкус. Растителният екстракт се освобождава във флакони от 40 и 50 милилитра.

Препоръчва се приема на лекарството не повече от два или три пъти на ден. Пие се, като правило, половин час преди хранене. От 20 до 30 капки от екстракта се изсипват върху супена лъжица. Не бива обаче да се разчита само на препоръки, най-добре е да следвате инструкциите, приложени към конкретното закупено лекарство.

Злоупотребата, тоест несъответствието с дозировката, дава странични ефекти, но те не представляват сериозна заплаха за здравето. Най-често предозирането се проявява със сухота в устата и гадене. Въпреки това, предвид факта, че всяко лекарствено растение има противопоказания, най-добре е първо да се консултирате с лекар. Препаратите от левзея не трябва да се дават на деца под 12 години и трябва да се пият по време на бременност.

Leuzea P

На базата на шафран левзея се произвежда огромен брой лекарства. Най-широко използваният е Leuzea P, който съдържа и витамин С. Показания за приемане на това лекарство са: стрес, силен стрес, период на възстановяване след дълги и продължителни заболявания, редовна психическа преумора. Редица експерти съветват мъжете, които имат проблеми с потентността, да приемат това лекарство.

Лекарството се използва от културисти и спортисти, участващи в силови спортни дисциплини. Той помага за подобряване на възстановяването, повишава ефективността. Много спортисти левзея, взети преди тренировка. Това позволява, макар и не твърде много, да се подобрят темповете на растеж и възстановяване на мускулната тъкан.

Приемайте "Levzea P" директно, когато ядете два пъти или три пъти на ден за 2-3 таблетки. Препоръчителната продължителност на курса е 21 дни. След това направете кратка почивка.

Лекарството е противопоказано при жени по време на бременност и кърмене, хора, страдащи от хипертония, безсъние, различни сърдечни проблеми, както и с повишена нервна възбудимост.

Ecdysten

Това е друга лекарствена форма на шафран левзе, наподобяваща анаболни стероиди по структура. Разликата е, че тя е напълно лишена от страничните ефекти, присъщи на тази категория стероиди. Ecdistin, за разлика от анаболните стероиди, не инхибира, а напротив, повишава синтеза на тестостерон.

Употребата на Ekdisten за един или дори два месеца не влияе върху производството на кортизол, инсулин, хормон на растежа и, разбира се, тестостерон. За разлика от стероидите с анаболни ефекти, световната антидопингова агенция не я класифицира като допинг. Това позволява Ekstisten да се използва от професионални спортисти, участващи в състезания през цялата година.

Ecdistine, като всяко средство, основано на левзея с форма на шафран, може да се приема от спортисти без ограничения. Спортистите, които искат да засилят ефекта от приемането на хомеопатично лекарство, могат да комбинират курса си с приема на креатин. Това ще даде по-изразен ефект.

Отзиви за културист Leuzea

Има повече положителни отзиви за шафран левзея, отколкото отрицателни. Културистите отбелязват повишаване на качеството на възстановителните процеси и подобряване на физическия тонус. Разбира се, има и тези спортисти, които не са напълно доволни от ефекта, който дават препаратите на базата на това растение.

Въпреки това, като се има предвид ниската цена и липсата на странични ефекти, когато се спазва дозировката, използването на левзея ще бъде отлично изживяване. Ако резултатът дори не удовлетворява, спортистът няма да загуби нищо.