Glavni » general » 25 proizvođača napravilo je 31 modelu sustava Windows Phone 2014

25 proizvođača napravilo je 31 modelu sustava Windows Phone 2014

general : 25 proizvođača napravilo je 31 modelu sustava Windows Phone 2014

Microsoft kaže da su u proteklih godinu dana "surađivali s 25 partnera kako bi na tržište donijeli 31 modelu sustava Windows Phone". To je impresivno, iako je stvarnost da na bilo koji način nije poboljšala tržišno tržište sustava Windows Phone. Možda će statistički podaci početi osjetiti utjecaj ove nove plime uređaje sa sustavom Windows Phone uskoro.

U međuvremenu, kineski proizvođač, K-touch objavio je dva nova Windows telefona: K-touch 5757A i K-touch E8. Dobro je vidjeti Kinu, najveće svjetsko tržište smartphonea, uključiti se u Microsoftovu platformu. Opet, nadamo se, Windows Phone će vidjeti promjenu u sudbini.

Acer je također najavio svoj prvi smartphone za Windows Phone 8.1, proračun Liquid M220 i KAZAM Thunder 450W i 450WL. XOLO je najavio Win Q1000 za indijsko tržište, a Cherry Mobile sa sjedištem u Filipinima također su najavili sljedeću generaciju uređaja koji uključuju 5? Alfa Neon i 6? Uređaji Alfa View.

Radujemo se što ćemo vidjeti kako će se Windows telefon dogoditi na globalnoj razini pametnih telefona do kraja ove godine.

Preporučeno
Ostavite Komentar