Glavni » general » 2018 GMC Acadia je savršen za obiteljski orijentirane kupce automobila

2018 GMC Acadia je savršen za obiteljski orijentirane kupce automobila

general : 2018 GMC Acadia je savršen za obiteljski orijentirane kupce automobila

Postoji nekoliko lijepih crossover vozila s pristojnim značajkama koje možete dobiti za pristojnu cijenu sada. 2018 GMC Acadia je jedno od tih vozila. Ono što ga čini izdvojenim od svojih vršnjaka je sjedenje za do sedam ljudi. To je u osnovi automobil koji je napravljen za obiteljski orijentirane kupce. Međutim, 2018 GMC Acadia je manji od prethodnih modela, pa biste možda poželjeli potražiti drugdje ako želite nešto veće.

2018 GMC Acadia dostupan je u SL, SLE, SLT i Denali trim razinama. SLT i SLT imaju mogućnost paketa All Terrain. Većina tih razina opremanja dolazi s 2, 5-litarskim inline-4 motorom. Međutim, postoji i 3, 6-litarska V-6 opcija. Vozilo se može naručiti s prednjim kotačem ili s pogonom na sve kotače.

Interijer je prilično udoban. Iako je vozilo prilično usko, vozilo ima najmanje četiri mjesta. Treći red je tijesno prikladan za odrasle, ali je sasvim u redu za djecu. Uz razne razine opreme i pakete opcija, postoji Acadia za svaku potrebu.

Ipak, napredna tehnologija sigurnosti na vozilu ostavlja mjesta za poboljšanje. Najbolje sigurnosne značajke, koje uključuju automatsko kočenje u slučaju nužde, prilagodljivi tempomat i aktivno upravljanje trakom, dostupni su samo na SLT ili Denali. Tvrtke suparništvo imaju ove značajke kao standard na svim razinama. Kada je u pitanju potrošnja goriva, 2018 GMC Acadia izvodi na prihvatljivoj razini, s rezultatom od 20 milja po galonu, u kombinaciji s dodatnim V-6 i pogonom na sve kotače.

Također pročitajte: Upoznajte 2017 Aston Martin DB11, podebljano izjavu stila iz

2018 GMC Acadia nudi glatku, udobnu vožnju, s rukovanjem koja se gotovo može opisati kao spretna. Dodajte to svim ostalim značajkama vozila, a dobit ćete čvrste, ako ne i stand-out izbor među mid-size crossover s sjedenje za do sedam putnika.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar