Glavni » auto općenito » Kia Picanto 2017 je mali, ali zaslužuje vašu pozornost

Kia Picanto 2017 je mali, ali zaslužuje vašu pozornost

auto općenito : Kia Picanto 2017 je mali, ali zaslužuje vašu pozornost

Mnogo je razgovora o svim velikim, brzim i moćnim automobilima koji se sada otpuštaju. Međutim, čini se da svi zanemaruju Kia Picanto. Ali, čini se da ovaj mali automobil ima neke sjajne osobine, a prema Car Throttleu zaslužuje vašu pažnju. Evo nekoliko stvari koje smo saznali o 2017 Kia Picanto:

  1. Izgleda sjajno: Picanto izgleda sportier izvana, a Hyundai čini udobnijim iznutra. Izgleda strašno u svim trenutnim bojama.
  2. Prema izvješćima, motor je dobra zabava. Postoje dvije inačice motora. Jedinica s tri cilindra od 1, 0 litara ima veliki okretni moment, ali neće doseći sve dok ne pokriva nekoliko tisuća kilometara. Jednobojna četverocilindarska 1, 25-litarska jedinica ima dodatnu snagu i okretni moment, što možete osjetiti kada dosegne 3500 o / min. Čekamo izvješća o tome kako se ovi motori osjećaju od ljudi koji su ih testirali.
  3. Uskoro dolazi turbopunjana verzija. Očekuje se da će ova verzija imati 99bhp, za razliku od 83bhp na trenutnom modelu. Ova inačica zasigurno će okrenuti glavu kada udari u cestu.
  4. Rukovanje na Kia Picanto 2017 je prilično fantastično, kako sugeriraju izvještaji. Kia je uspjela ugađati ovjes bez potrebe za faktorom podvozja. Rezultati su automobil koji upravlja kao san. Upravljanje je brže nego što bi se moglo očekivati ​​kod takvog malog automobila.
  5. Svi ti ostali čimbenici dolaze pakirani u maleno, elegantno tijelo, koje je točno iste veličine kao i prethodni modeli. Međutim, osovina baze je malo duža, ali obje osovine su pomaknute naprijed. Time se smanjuje prednji prednji dio i produžuje stražnji dio za bolju vizualnu ravnotežu. Nadalje, prtljažnik je povećao od 200 litara do 255 litara. A 4 odrasle osobe mogu sjediti u automobilu udobno. To zvuči odlično.
  6. Ima korisnu tehnologiju: inačice 3 i GT Line S imaju izvrsno medijsko sučelje. To uključuje zaslon u boji, Bluetooth (sredinom dometa prema gore), USB priključak i DAB radio za veće modele.
  7. Cijena: verzija sa tri posude od 66 bhp vrijedi za 9450 funti, a klimatizirana inačica košta 10.750 funti. 83 bhp, klimatizirana verzija će vas koštati 11.250 funti. Najskuplji verzija Kia Picanto 2017 je GT Line S, koji ima samo 83 KS motor. Vrijedi za 13.960 £. Navodno, jeftino.
Također pročitajte: 2 brza načina za blokiranje oglasa na TECNO telefonu

2017 Kia Picanto izgleda kao sportski kompaktni automobil za međugradsko putovanje na posao. Ali na kraju dana to je vaš poziv. Dakle, što mislite o tome? Javite nam u odjeljku s komentarima.

Preporučeno
Ostavite Komentar