Glavni » auto općenito » Jeep Renegade iz 2017 je najmanji crossover vozilo koje možete kupiti

Jeep Renegade iz 2017 je najmanji crossover vozilo koje možete kupiti

auto općenito : Jeep Renegade iz 2017 je najmanji crossover vozilo koje možete kupiti

Koji je najmanji džip koji možete kupiti? Ako cijenite dizajn preko izvedbe, tada će vam se svidjeti i Jeep Renegade 2017. Ovo je najmanji skok od Fiat Chryslerove off-road brand. Nastavlja se za treću godinu samo uz manje prilagodbe originalnom dizajnu vozila. Trenutačno postoje razredi za 2017 Jeep Renegade koji uključuju Sport, Latitude i Limited, kao i off-road Trailhawk verziju.

Renegade je jedan od kul automobila koji se može vidjeti kao način za dobivanje Jeepovih off-road sposobnosti koje je lakše koristiti u uskim gradskim četvrtima. To se ne može reći za kompasove Compass, Patriot i Cherokee. Jeep Renegade iz 2017 je visoka, uspravna vozila s prevelikim detaljima. Gril na sedam kotača okružen je velikim, okruglim svjetlima, a stražnja svjetla imaju oblik X oblika. Jeep kaže da je ovo počast ratnim automobilima.

Kada je riječ o motorima, 2017 Jeep Renegade ima par motora. Svaki od njih nudi se jednim mjenjačem, ali postoji i izbor pogona na prednjoj strani ili na sve kotače. Osnovni pogonski motor je turbinom 1.4-litarski inline-4 od 160 KS, koji se oslanjao na okretni moment od 184 funti, u kombinaciji s ručnim mjenjačem sa 6 stupnjeva prijenosa. Ako želite, možete nadograditi na 180 KS, 2, 4 inline-4, koji vam daje toranj od 175 funti stopa i dolazi s automatskim mjenjačem sa 9 stupnjeva prijenosa.

Izvješća navode da vozilo vozilo vrlo dobro funkcionira izvan terena. To uključuje postavke pogona za ekstremne uvjete: blato, snijeg i pijesak. Model Trailhawk dodaje Rock modu i sposobnost puzanja pri malim brzinama. Ovo, zajedno s činjenicom da je manji od tipičnog terenskog automobila, čini ga jednim od kul automobila koji će voziti off-road.

Također pročitajte: Upoznajte 2017 Aston Martin DB11, podebljano izjavu stila iz

Interijer je prilično dobar, iako ima nekoliko nedostataka. Na primjer, ljudi koji sjedaju na stražnjoj sjedalici možda neće biti udobni kao prednja sjedala. Međutim, ako malo pomaknete prednja sjedala, možete dobiti malo više prostora na leđima.

Jeep Renegade iz 2017 dolazi u četiri trim razine. Sportska verzija nema klima uređaj ili tempomat, čime je cijena zadržana na oko 20.000 dolara. Ograničeni i Latitude modeli kreću se oko 22.290 USD. Pogon na sve kotače dodaje dodatnih 2.000 dolara, što čini te modele privlačnijim za većinu vozača.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar