Glavni » general » 2014 .: Lammyova godina Android OS-a

2014 .: Lammyova godina Android OS-a

general : 2014 .: Lammyova godina Android OS-a

Ok, ljudi! Pohvale sezone za sve vas. Prošlo je dugo vremena na mobilnoj sceni (čestitke Movericku i bande Mobilitya o promjeni imena). Iznenadila sam Android OS jako puno, i ovdje sam kako bih vam razgovarao o tome kako je moj Android 2014.

Počela sam 2014. godine s TECNO Phantom A + koji sam dobio u listopadu 2013. i moju Samsung Galaxy Tab 2, kao narkomani za aplikaciju koju sam htio više. Nisam mogao ažurirati svoje aplikacije kao što bih volio, veličina RAM-a bila je prilično mala i počela sam se osjećati veća od uređaja (htio sam se preseliti iz pretpostavljene zone "Chinko").

Tada sam dobio Samsung Galaxy S3 (koliko bih volio posjedovati S4 i S5, nisam si mogao priuštiti one). Podebljavam se reći da je S3 bio izvrstan telefon. Fotoaparat i kvaliteta slike bili su vrhunski i jedan od takvih., 16GB interne memorije i veličine od 2 GB RAM-a (stvarno ne znam zašto ti OEM-ovi uvijek i ponovo objavljuju nove uređaje. Pa, znaju da gadovi ne mogu skinuti oči s uređaja.)

Toliko sam ljuljao S3 sve dok nije pao iz moje hotelske sobe u Enugu u kolovozu. Ja sam plakao poput bebe kad se to dogodilo jer sam se već odlučila da ne dobivam drugi telefon do 2015. S3 nije bio isti nakon što sam promijenio ekran.

Uvijek sam želio posjedovati HTC uređaj, ali dolaze u skupocjenim paketima. Zahvaljujući g. Mo, uspio sam dobiti želju HTC 816 po pristupačnoj cijeni i BOOM! Došlo je do sna. Slušam uređaj od listopada. HTC je vrhunski brand i volim ga svako malo. Ali ima nekoliko značajki na S3 koje mi nedostaje na HTC-u.

Također pročitajte: Zviždači i ostali od nas aka Nemojte igrati heroja

Sjećate li se moje Samsung Galaxy Tab 2? Htjela sam doživjeti više od redovne kartice. Htjela sam čitati moj hobi, ali nisam baš volio iskustvo čitanja na Tab 2. Također sam želio imati iskustvo olovke posebno za bilježenje aplikacije Evernote. Pogodi što? Sam dobio sam Samsung Galaxy Note 8.0. Trebalo mi je oko 2 mjeseca da ga dobijem jer je uređaj bio izvan dionica.

Obećavala sam se i zamislila da neću dobiti mobilni uređaj i gadget u 2015. godini i želim da s vama svjedočim

Preporučeno
Ostavite Komentar