Меланотан 2

Меланотан 2 е синтезиран аналог на естествен меланокортин, който е вещество, отговорно за регулирането на производството на меланин, както и за качеството на тен. Пептидното лекарство е разработено в САЩ като лечение на рак на кожата. В хода на многобройни проучвания беше доказано, че Меланотан 2 също има изразено афродизиакно свойство.

Целта на пептида беше да получи лекарство, което е в състояние да защити кожата от вредното въздействие на ултравиолетовата радиация от слънцето. За да се постигне това, беше необходимо да се разработи вещество, повишаващо производството на меланин. На първите етапи на създаването не беше възможно да се получи меланокортин със стабилна молекулна структура. Веществото изисква подобрение.

Благодарение на многото проведени експерименти, беше възможно да се намери пептидната форма на [Nle4, D-Phe7] -α-MSH. Оказа се сто пъти по-мощен от естествения му колега, произведен в човешкото тяло. Когато формата е напълно тествана и одобрена, пептидът получава патентното име "Меланотан 2".

Първите пептидни изследвания са проведени при хора през 1996 г. Младите мъже получиха пет подкожни инжекции на веществото. Дозировките се приемаха малки. Резултатите от експеримента показаха ефекта на Меланотан 2 върху тялото. Тя се прояви в подобряване на качеството на получения тен, придобиването на кожа с тъмна кожа. Това не е единственият експеримент с лекарството.

Няколко години по-късно, проучването обхвана група пациенти, страдащи от еректилна дисфункция. Пептидът се прилага при 0, 025 милиграма на килограм от собственото тегло на човека. Благодарение на приема на веществото, дисфункцията е напълно елиминирана дори в онези случаи, когато развитието на психични фактори допринася за това. Повишеното либидо и подобрената ерекция са доказани от други експерименти, които се провеждат многократно.

съдържание

 • 1 Какъв е ефектът от приема на Меланотан 2 "> 2 Меланотан 2: използвайте за по-добър тен
 • 3 Как да приемате лекарството, за да избегнете появата на лунички?
 • 4 Курс за хора, които не се страхуват от лунички
 • 5 Възможни нежелани реакции от Меланотан 2
 • 6 отзива

Какъв е ефектът от приема на Меланотан 2?

В процеса на изследване и приема на пептида беше установено, че поради употребата на веществото:

 • подобряват се качествените характеристики на тен;
 • повишена ерекция и засилено сексуално желание;
 • увеличава скоростта на процеса на изгаряне на мазнини;
 • намален апетит.

Меланотан 2: Използвайте за по-добро дъбене

За да се получи равномерен и красив тен, трябва да се проведе общ курс на пептиди в количество от 500 до 1000 микрограма. Веществото се инжектира под кожата с инжекционна инсулинова спринцовка. Продължителността на приема варира между 15-20 дни. В същото време се препоръчва да посетите солариум или плаж. Не са необходими промени в обичайната продължителност на слънчевите бани.

Можете да оцените резултатите от приема на веществото в периода от 2 до 3 седмици след започване на употребата на лекарството. Либидото се подобрява много по-бързо. Има случаи, когато спонтанна ерекция настъпи 2 часа след въвеждането на Меланотан 2.

Как да приемате лекарството, за да избегнете луничките>>

На собствениците на бяла кожа се препоръчва да се придържат към курса от 8 до 10 дни, като приемат 100-200 микрограма от веществото. Пептидът може да се прилага ежедневно или на интервали от 1-2 дни. Строгото спазване на дадената доза, пребиваването в солариум или на слънце за подобен период от време, както преди началото на курса, помага да се предотврати образуването на лунички.

Ако слънцето прекалявате твърде дълго, това няма да подобри ефекта, получен от лекарството, но е възможно да получите изгаряне или лунички. Не забравяйте използването на специални хидратиращи кремове за кожа.

Курс за хора, които не се страхуват от лунички

Подобен модел на употреба е широко популяризиран в Интернет. Тя включва използването на голяма доза от веществото, което е много полезно за тези, които разпространяват лекарството сред потенциална аудитория.

Такъв курс предполага наличието на етап на натоварване и след това поддържане на определена концентрация на меланин в кръвта. През първия ден се прилага 25, на втория ден 50, а на третия ден 75 процента от предложената доза. От четвъртия ден до самия край приемат пълната норма на лекарството.

Няма данни как да се изчисли точната доза на Меланотан 2. Препоръчва се процентът да се избира според вашия собствен тип кожа.

Възможни нежелани реакции от Меланотан 2

Употребата на лекарството може да причини:

 • треска;
 • гадене;
 • прозявка;
 • спонтанна ерекция;
 • зачервяване и пигментация на кожата.

Лекарството е в състояние да повлияе на сърдечно-съдовата и имунната система. Няма доказателства за това.

На фона на предозиране на вещество, налягането може да се увеличи, може да се появи болка в тялото, бъбреците са повредени, мускулните влакна са унищожени. Тези отрицателни последици са регистрирани с увеличаване на оптималната норма 60 пъти.

Отзиви

Потребителите на лекарството отбелязват потъмняване на кожата, дори когато не се приема слънчеви бани. Ако човек слънчеви бани, тогава кожата придобива наистина тъмен нюанс. Много хора, които коментират Melanotan 2, отбелязват, че епидермисът се възстановява по-бързо след изгаряне след приема на веществото, въпреки че пептидът не защитава срещу тях.

Отрицателните отзиви са изключително редки, поради минималния риск от закупуване на фалшив. Сред негативните странични ефекти най-често се отбелязват пигментация на кожата, лунички и бенки.