Лий Лабрада

антропометрия

  • Височина: 168 см
  • Конкурентно тегло: 84 кг

биография

Лий Лабрада, известен бодибилдър, който не излезе под 5-то място, нито веднъж в кариерата си, е роден на 8 март 1960 г. На 16-годишна възраст Лий се интересува от културизъм. Той не очакваше, че ще успее преди да завърши училище, въпреки че целта на културизма беше да затегне физическата си форма. „ Националите “ и „ Мистър Вселена “ бяха завладени от Лий на 25-годишна възраст, което не е достатъчно лошо за културистите.

бодибилдинг

Първата победа в ролята на „ професионалист “ е „ Нощта на шампионите “ през 1986 година. „ Не можах да постигна страхотни резултати поради неправилно съставен план за хранене, компенсирайки го с много тренировки. Това не доведе до много резултати, въпреки че претренирането беше очевидно “, каза Лий. Но това не винаги е било така, когато спортистът е започнал да тренира техниката на М. Мюнзер, той веднага забелязва промяна към по-доброто, като успява да остане в четирите най-добри културисти за състезанието „Мистър Олимпия” в продължение на 7 години. Лий заслужи да спечели през 1990 г., но не можа да заеме първо място, въпреки че разликата между него и Хани беше много малка. Лий влезе в Залата на славата на IFBB през 2004 година.

На кориците на стотици списания започнаха да се появяват снимки на Лий. Спортистите често са били канени на експерти като ABC, NBC, FOX, CBS, CNBC, CNN и ESPN като експерт. Но славата не е вечна и през 95 г. на ХХ век Лий прекратява кариерата си. Нямаше цел Лий да печели титли и награди. Мечтата му беше да помага на другите. Създал център за здравословно хранене, мечтата му се сбъднала. Центърът му се е превърнал в един от най-добрите в САЩ. Спортистът реши да издаде книга за правилното хранене и упражнения, които ще помогнат на читателя да поддържа тялото си в добра форма.

Книгата беше проста и разбираема, което позволява на читателя да повярва в себе си. Лабрада се придържа към здравословния начин на живот, не използва стероиди и беше категорично против различни допинги. Той беше привърженик на идеята за провеждане на допинг тестове на всяко състезание, но това е много трудно да се провери оттогава Има голям брой различни лекарства. Лий е недоволен от настоящите условия за културизъм. Малък брой фенове харесват формите на настоящите форми на културизъм, които спортистите търсят. Интересът към този спорт нараства с всеки изминал ден, защо да не го доближите до по-естествени форми ">