Glavni » general » 150.000 dolara za iskorištavanje Facebookove internetske inovacijske izazove za Afriku

150.000 dolara za iskorištavanje Facebookove internetske inovacijske izazove za Afriku

general : 150.000 dolara za iskorištavanje Facebookove internetske inovacijske izazove za Afriku

Facebook pokreće Internet.org inovacijski izazov u Africi s ciljem prepoznavanja programera i poduzetnika koji koriste internet kako bi unaprijedili standarde obrazovanja i ekonomskog zdravlja u njihovim zajednicama. Programeri diljem Afrike pozvani su da uđu u izazov.

Facebook će dodijeliti nagradu za inovacije od 150.000 USD za aplikaciju, web stranicu ili uslugu za koju je ocijenjeno da je najbolje u dvije kategorije: učenje / obrazovanje i ekonomsko osnaživanje. Svaki dobitnik nagrade za inovacijske izazove također će dobiti paket alata i usluga vrijednih 60.000 dolara iz programa Facebook FbStart. Dvije aplikacije, web-lokacije ili usluge u svakoj kategoriji dobit će nagradu za dodjelu nagrada Impact u iznosu od 50.000 USD.

Detalji nagrada
Nagrade su otvorene za programere aplikacija, web-lokacija i mrežnih usluga koje stvarne vrijednosti pružaju afričkim zajednicama pod sljedećim stupovima:

Učenje / obrazovanje (aplikacije, web-lokacije ili online usluge koje koriste tehnologiju za nadahnuće i isporuku učenja)
Ekonomski osnaživanje (aplikacije, web stranice ili online usluge koje pomažu unaprijediti ekonomsku snagu i sposobnost zajednica)

Sve prijave moraju biti zaprimljene do 1. svibnja 2016. Dobitnici će biti objavljeni u kolovozu / rujnu 2016. godine.

Preporučeno
Ostavite Komentar