Отслабване с културизъм

Многократни изследвания показват, че по време на физическо натоварване човек издишва многократно повече кислород. Известно е също, че наред с кислорода, калориите ни напускат. С един литър издишан кислород средно се изгарят около 5 калории .

Средно, трениращ човек тренира с интензивност две трети от компонента. От това следва, че консумацията му на енергия ще бъде 8 - 10 калории в минута, а за половинчасова тренировка той ще изгори не повече от 400 калории .

За щастие след тренировка активното изгаряне на калории отнема още 12 часа .

След тренировка за горното време можете да изгорите половината по-малко енергия, отколкото по време на тренировка, а именно същите 400 калории, но за един час.

След тренировка резултатът зависи от изчислението ви по време на него. Ако сте тренирали без да се напрягате изобщо, тогава тялото ви дори няма да възприема kA мазнините като източник на високо съдържание на калории, което означава, че няма да ги изгори. Но ако по време на тренировка сте правили всичко, което наистина е във вашата сила, тогава тялото използва мазнини 3 пъти повече от обикновено.

Интензивното обучение има и редица други предимства, например, след изгаряне на мазнини, част от освободената енергия преминава към физиологично " безполезна ", но жизнената форма на енергия е топла!

Интензивното обучение, в допълнение към всичко по-горе, е единственият и много добре познат начин за изграждане на мускул.

В резултат на това тези, които искат да отслабнат, трябва да помнят, че трябва да се сприятелите със спорт завинаги, тъй като временните прекомерни могат да доведат само до временен резултат.

След продължителен период от време вие ​​ще регулирате енергийния си обмен толкова добре, че можете да ядете, каквото искате.