Glavni » general » Snimanje fotoaparata od 12 megapiksela: Nokia N8 vs Sony S2100 Cyber-Shot

Snimanje fotoaparata od 12 megapiksela: Nokia N8 vs Sony S2100 Cyber-Shot

general : Snimanje fotoaparata od 12 megapiksela: Nokia N8 vs Sony S2100 Cyber-Shot

Nokia N8 je cijenjen na globalnoj razini kao neosporni kralj kameri. Za veći dio, znamo da cameraphones ne rezati kad se protiv digitalnih fotoaparata. Kakav je bolji način da se N8 testira nego da ga šalje protiv - a ne drugi kamerar - ali slično mišićav 12.1 megapikselni digitalni fotoaparat?

Što nam je dostupno ovdje u Mobility Nigerija je Sony S2100 Cyber-Shot. Sadrži senzor od 12, 1 megapiksela, 3x objektiv optičkog zuma i tehnologiju prepoznavanja lica. S2100 je primjer vrste digitalne kamere koju redoviti ljudi kupuju i fotografiraju. Može li N8 zamijeniti tu namjensku kameru?

Ostavit ćemo vam zaključke. U ovom snimanju snimili smo sve snimke u automatskom načinu rada na oba uređaja - način na koji prosječni Joe koristi svoje kamere.

Kako ne bi pristali na zaključke, ne govorim o tome koje slike pripadaju tom uređaju. Sve gornje slike pripadaju jednom uređaju, a sve niže slike pripadaju drugom. Označavamo gornje slike "A", a niže "B". Pogledajte slike i recite nam što mislite. Uživajte u našoj galeriji!


"Nokia N8 ide glavom na glavu protiv namjenske kamere, Sony S2100 Cyber-Shot. Obje imaju 12 megapikselnu kameru s ksenonskom bljeskalicom. "

Od 12 megapikselnih fotoaparata: Nokia N8 vs Sony S2100 Cyber-Shot, objavio / la Yomi Adegboye dana 12.8.2010. (11 stavaka)

Slike snimljene u dobrom poslijepodnevnom suncu.
Jutarnje nebo oko 7.00 sati
Automobilska stražnja svjetla
Biljke u niskom jutarnjem svjetlu. Oba fotoaparata su bljesnula
Također pročitajte: Samsung paketi Zain Mobile Internet Service sa Omnia slušalicama
Unutarnja metak u ranim jutarnjim satima. Obje su fotoaparate razmjestile svjetiljke
Unutarnja, prosječna rasvjeta.
Kasno navečer pucao u vozilo
Fotografije snimljene u zatvorenom prostoru u popodnevnim satima

Fotografije snimljene u zatvorenom prostoru u popodnevnim satima
Fotografije snimljene u zatvorenom prostoru u popodnevnim satima
Fotografije na otvorenom u ranim jutarnjim satima

Izradio je Facebook Photo Fetcher

Ažuriranje: 9. prosinca 2010
Danas sam otkrio nešto kao odsječak Chrisovog komentara, " Nadam se da je kamera ili telefon postavljeni na istim pikselnim fotografijama. od onoga što vidim, pikseli su postavljeni nisko. „. To sam i zamijetio nakon snimanja, ali za to ne mogu pronaći objašnjenja.

Osigurala sam da su obje kamere postavljene na 12 megapiksela. Međutim, nakon što sam pročitao Chrisov komentar, ponovno sam kopao u izbornike oba uređaja i primijetio sam da je u jednom od njih digitalni zoom omogućen i postavljen na "auto". Ovo mora biti ono što je rezultiralo razlikama veličine.

Čini mi se da je digitalni automatski zum dao tom uređaju nepravedan rub nad drugom. Što misliš? Ako postoji opći konsenzus o tome, ponovno ću snimiti snimke, a slike u galeriji zamijeniti su novim setom.

Vaše povratne informacije molim.

Preporučeno
Ostavite Komentar