100% суроватъчен протеин златен стандарт

100% Whey Protein Gold Standard е най-търсената добавка както за професионалисти, така и за любители. Той се основава на суроватъчен протеин (изолат и концентрат). Благодарение на аминокиселините, присъстващи в състава, добавката инхибира катаболните процеси. Комплексът е предназначен за спортисти, които искат да получат постна мускулна маса. Той не съдържа почти никакви мазнини и въглехидрати. Това обяснява високата популярност на протеиновия комплекс.

Тази добавка е необходима за всеки, който иска да постигне високи резултати в културизма. Спортистите, като правило, имат доста строг график, насрочен от минутата и не винаги могат да си позволят пълноценно хранене. За да не се лишават от необходимия източник на енергия и хранителни вещества за мускулите, спортистите използват тази балансирана диета. Тя ви позволява да получите необходимото количество глутамин, протеин и BCAA, което помага за изграждането на мускули и увеличаване на силата.

съдържание

 • 1 Ефект от протеин златен стандарт
 • 2 Състав
 • 3 Как да приемате Whey Gold Standard
 • 4 мнения за 100% Whey Protein Gold Standard

Ефектът от приема на Protein Gold Standard

Приемането на добавката допринася за:

 • повишаване на мускулната маса;
 • подобряване на качеството на процеса на възстановяване;
 • инхибиране на катаболните ефекти;
 • подобряване на защитните функции на тялото;
 • увеличаване на здравината.

Тези пет основни функции на добавката ви помагат да се упражнявате интензивно и осигуряват постоянен растеж на обема.

структура

Една порция добавка (33гр) е:

 • Калории - 130;
 • Протеини - 24гр;
 • Въглехидрати - 4гр;
 • Мазнини - 2гр;
 • Натрий - 210 mg;
 • Калций - 140 mg;
 • 18 различни аминокиселини (взаимозаменяеми + незаменими).

Предимството на добавката е лекотата и скоростта на усвояване. Продуктът не причинява храносмилателни проблеми. Приготвянето на порция протеинов шейк е съвсем проста. Сместа се разтваря перфектно. Пиейки по няколко порции такава напитка на ден, спортистът получава необходимите аминокиселини и протеини, необходими за увеличаване на мускулния обем.

Как да приемате Whey Gold Standard

Пийте протеинов шейк трябва да е на тренировки и в почивни дни от часовете. Първият прием трябва да е сутрин, а вторият - половин час след тренировка. В почивни дни добавката обикновено се приема еднократно - сутрин или между отделни хранения. Ако количеството протеин, получено от храната, не е достатъчно, тогава без порции, приемайте две порции на ден.

За да се осигури нормално увеличаване на мускулния обем, трябва да се консумират около 1, 5-2 грама протеин на килограм телесно тегло. Така след изчисляване на дневната норма те откриват „дефицит“ и след това компенсират дефицита на протеини чрез Златния стандарт. Следователно, в дните, свободни от тренировки, някои са длъжни да изпият две порции протеинов шейк, вместо една.

Приготвя се протеинов шейк от 33 грама от сместа, разредена с 300 мл вода, сок или мляко. Не се препоръчва незабавно да се разбърква повече от три жилави протеинови добавки.

100% мнения за суроватъчен протеин злато

Уместността и популярността на протеиновия комплекс доведе до факта, че добавката е широко дискутирана от спортистите. Повечето от отзивите, които културистите оставят са положителни, което със сигурност показва ефективността на 100% Whey Protein Gold Standard. Съдейки по дискусиите на продукта, тогава всички добавки, произведени от American ON (Optimum Nutrion), винаги получават признание за високото си качество.

Тези, които приемат този протеинов комплекс, отбелязват липсата на някакви проблеми. Той се усвоява лесно и не причинява храносмилателни разстройства. Това, разбира се, е огромно предимство, но тук също има нюанс. Колкото по-добро качество, толкова по-високи са разходите. Ето защо, дори и да са доволни от резултатите, някои спортисти казват, че цената е леко завишена. Въпреки това, предвид факта, че на пазара за спортно хранене има по-скъпи аналози, Gold Standard има средна цена.

Важно предимство на продукта е простотата и лекотата на приготвяне. Протеиновата смес е перфектно разредена във всяка течност. Въпреки това, предвид разнообразието от вкусове и значителни разходи, повечето от тези, които никога не са опитвали този продукт, не се притесняват от качеството, защото това не се съмнява, а от вкуса. Закупувайки комплекс с вкус, който не ви харесва, ще трябва да издържите, докато опаковката завърши. Ако анализираме дискусиите, най-популярен е вкусът на шоколад, а най-малко - на ягоди.