100% чиста платинена суроватка от SAN

SAN 100% Pure Platinum Whey е протеин, подходящ за всеки спортист. Той помага за запълване на протеиновия дефицит след тренировка и предотвратява катаболизма, като ви позволява както да спечелите мускулна маса, така и да изсушите без загуба на мускулна маса. Продуктът е лесно смилаем, има широка гама от вкусове и има адекватна цена. Професионалните спортисти говорят добре неговите анаболни свойства, а любителите харесват добрия вкус.

SAN 100% Pure Platinum Whey решава следните предизвикателства:

 • Мускулен растеж в условия на редовни тренировки и правилно хранене;
 • Напредък във властта за спортисти от всяко ниво;
 • Изгаряне на мазнини без загуба на мускули, подобряване на състава на тялото;
 • Превенция на катаболизма

съдържание

 • 1 Характеристики
 • 2 Състав
 • 3 Как да приемате
 • 4 мнения SAN 100% Pure Platinum Whey

Удобства

SAN 100% Pure Platinum Whey е разработена по най-добрата технология в индустрията за спортно хранене в САЩ. Създавайки този протеин, те комбинираха протеини от различни видове в смес, която бързо и лесно се усвоява, не създава проблеми на храносмилателната система и предотвратява катаболизма след тренировка. Пред нас е комплекс, който решава всякакви проблеми в областта на професионалния културизъм и любителския фитнес. Той е направен от суровини, преминали строг контрол на качеството на най-модерното оборудване. Това е, което го прави отличен протеин.

структура

Една измерена лъжица (30 г) протеин съдържа:

 • 110 калории
 • 1, 6 г мазнини;
 • 2, 2 г въглехидрати;
 • 23гр протеин.

Той също така съдържа 15 аминокиселини за напълно предотвратяване на катаболни процеси и активен мускулен растеж. На порция също се съдържат 1, 6 g мазнини, количеството може да се счита за следи. По този начин, съставът прави продукта подходящ както за мускулна печалба, така и за изсушаване.

Как се приема

Броят на порциите на ден зависи от типа физика и диета. Хората с малко висококачествени менюта за месо, риба и птици могат да приемат до 3 порции протеинов шейк. Приготвянето на протеин е просто - трябва да смесите 1-2 измерени лъжички прах в шейкър с 200-300 мл вода, нискомаслено мляко или сок. Готовият продукт може да се пие:

 • Сутрин след събуждане;
 • Преди и след обучение;
 • Преди лягане

Съвет: ако сте ендоморф или сте подсушени, не трябва да пиете коктейл преди лягане. Ектоморфите, напротив, препоръчват този вариант, тъй като може да не наддават бързо.

Отзиви за SAN 100% Pure Platinum Whey

Анализирайки профилните форми на културисти и хора, които са любители на фитнеса, можем да заключим, че това е един от най-популярните протеини, въпреки факта, че е по-скъп от продуктите на масовия пазар. Почти всички рецензенти отбелязват, че това е много удобен продукт за смесване на коктейл в шейкър с вода. Можете бързо да пиете протеин в съблекалнята и да се заемете с вашия бизнес, без проблеми с намирането на мляко, пасатор и свободно време за смесване на протеин.

Протеинът има няколко популярни аромата. Хората най-много харесват шоколада. При този производител наподобява вкуса на какаото и има приятен аромат. Малко по-малко популярни са бананите и дивите ягоди. Тя се различава от ягодите в други марки с по-приятен и ярък аромат.

Но вкусът на "шоколадова мента" у нас не е много популярен. Мнозина намират ванилията от SAN за твърде сладка и подобна на бебешката храна. Вкусовете на вафли и фъстъчени бисквитки също не са много популярни при домашните спортисти.

Някои спортисти забелязват, че е по-изгодно да изберете Optimum Nutrition или Dimatize за цената, но SAN е много по-приятен на вкус.

Нито един от рецензиращите не е отбелязал проблеми с усвояемостта на протеини, храносмилателни разстройства или метаболитни нарушения. Всички вкусове не са прекалено сладки, не са забелязани никакви химически аромати и примеси. Мнозина добавят горски плодове, мед или конфитюр в коктейла, ако са необходими допълнителни въглехидрати и искате да разнообразите вкуса на продукта.

SAN 100% Pure Platinum Whey е качествен продукт за спортно хранене за спортисти от всички нива на умения. Ще помогне за увеличаване на мускулната маса, изгаряне на излишните мазнини, постигане на впечатляващи показатели за сила във всеки спорт.